Mina första dagar på Yogiakademin!

Nu är jag äntligen mitt i veckan jag sett fram emot så länge. Den här resan har varit efterlängtad och den levererar ännu bättre än mina förväntningar. Som jag skrev i går kom jag snabbt in i rätt flow och mood när jag kom hit och det håller i sig. Jag tänkte visa lite hur mina två första dagar här har sett ut 🙂

Första kvällen gick vi bara runt och spana in detta otroliga ställe och denna underbara omgivning där slottet ligger. Man blir verkligen förtrollad av känslan här. Det är något utöver det vanliga helt klart.

Att bo i dessa miljöer är ju helt underbart. Jag kände mig hemma direkt även fast jag aldrig varit här förut. Det är stort, pampigt men också otroligt mysigt och hemtrevligt. Good vibes i rummen!

Jag hade sällskap hit med Katarina som jag träffade i Indien när jag var där i vintras, också med Yogiakademin. Och hon är en av dem i gänget som jag hållt kontakten med efter vi kom hem. Så härligt att vi får uppleva den här resan tillsammans också. Och också härligt att hon har en rosa happitröja med röd text där ser står ”Namaste” – så fint!

Var men än gå här ser man något underbart. Oavsett om du är utomhus eller inomhus. Naturen, blommorna, luften – magsikt! Jag kommer verkligen in i ett lugn som jag inte har hemma och det är verkligen en perfekt plats för den här typen av resa. Jag var faktiskt lite skeptisk innan eftersom jag hade min bästa vecka i livet i Indien och trodde nog inte att jag skulle få samma känsla här. Men det fick jag, fast på ett annat sätt. Det är samma vibe men ändå annorlunda. En väldigt bra vibe i alla fall.

Varje morgon börjar med tystnad. Vi går upp i tystnad och har morgonyoga i tystnad. Sen äter alla frukost i tystnad. Vissa sitter vid borden och andra på egna ställen. Här satt jag i dag:

Vid varje morgonpass får vi en fråga vi ska ha med oss under dagen. Så under frukosten satte jag mig med min frulle på trappan och skrev i min bok. En lugn och skön start på dagen.

Man har också en köksdag var, mitt rum hade första dagen. Då hjälper man till att städa undan efter frukost, lunch och middag. Och det kanske låter tråkigt men det var så mysigt. Det är ett stort härligt kök och ett perfekt sätt att hänga med andra man inte känner och göra grejer ihop. Så mysigt att fixa och trixa i köket tillsammans.

Dom flesta av er vet ju att jag inte är någon mästerkock direkt… Men jag blir så inspirerad på matfronten här. Det är en tjej som heter Therese som är ansvarig för köket och hon lagar magiskt god vegansk/vegetarisk mat. Hon har även gjort en bok med underbara sallader och fokus på växtbaserad kost (spana in här!). Förstår ni vilken lyx? Jag har redan frågat ut henne om flera recpet och längtat tills jag ska storhandla på Ica Maxi när jag kommer hem…. Haha 🙂

Vårt lägsta pass på dagen sker mellan 10.30 till ca 13.00. Och i dag var det ett riktigt jobbigt pass med mycket styrka. Alla blev helt slut. Men så himla skönt att ta ut sig när man vet att det kommer vila efter. Och Josefines pass är ju helt magiska. Alla pass är otroliga men under hennes lågpass händer det lixom något. Man når nya nivåer, klarar saker man inte trodde, får insikter. Ja det händer grejer.

Mellan klasserna har vi också haft tid för sol och bad vid poolen. Så härligt! I går var det en ljuvlig eftermiddag då vi låg och snackade vid poolen i timmar. Dröm!

På kvällen har vi ett till pass men som är kortare och mycket lugnare. Efter det är det dags för ljuvlig mat och häng innan det är dags att gå in på sitt slottsrum och sova. Jag delar rum med Katarina, Maxinne och Madeleine och är så himla nöjd med mitt rumssällskap 🙂 Uppdaterar er mer snart! Puss <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det ser så himla härligt och underbart ut! Tack för att du delade med dig ditt upplevelse. Jag blir så himla inspirerad att planera en sån mysig resa i höst ?

    Förresten, jag följer dig på insta och måste säga att jag älllssskar din nya look/image som är lite mer ”fransk chic” (asså mindre smink med mer ”glow” i ansiktet och mer vältränad än ”small-chic”). Du såg fantastisk ut förut men nu ser du ännu coolare ut ??

    Keep rocking on girl ?

    Saina 2017-07-19 19:36:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!