Yogaläger på ett magiskt slott

I går kom jag alltså fram till detta ställe. Ett slott. Ni som läser bloggen ofta vet ju att jag är här på yogaresa med Yogiakademin. Min tredje resa med dem. Den första var i Costa Rica förra vintern, den andra i Indien i vintras och denna på ett slott i Frankrike mitt i sommaren. Och det är svårt att bestämma vilket ställe som är bäst. Alla är verkligen helt otroliga, fast på olika vis.

Direkt när jag kom hit kände jag ett lugn. Jag kom snabbt in i den härliga känslan jag haft på mina två tidigare resor. Jag behövde knappt göra något innan jag kände att jag hade hamnat i rätt flow. Så underbart! Men också lite jobbigt för det får mig att förstå hur snabbt jag kom ur detta mood sist jag kom hem från min yogaresa. Hur jag direkt hamnade tillbaka i stressen och pressen. Jag mår så otroligt bra av detta. Att komma iväg, att yoga, meditera, äta bra mat, dela saker med härliga, intressanta personer. Och jag blir ledsen på mig själv för att jag inte tar hand om mig bättre där hemma. Hur jäkla svårt kan det vara kan jag tycka? Men jag vet att det är svårt. Men jag vet också precis vad jag behöver göra och jag kunde inte få en bättre kickstart än den här resan.

Bara att vara i denna otroliga miljö är helt magiskt. Jag trivs så himla bra. Slottet, yoga, människorna, maten. Jag är i himlen. I morgon ska jag visa er mer om hur vi bor och vad vi gör men nu måste jag sova så jag orkar alla yogapass i morgon. Hoppas ni har det bra och att ni också funderar över vad ni kan göra för er själva för att må så bra ni bara kan.

Jag har varit i här i ett dygn och redan fått otroligt starka insikter. Det gör mig så galet peppad och nyfiken på vad denna vecka kommer att ge. Jag håller er uppdaterade! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!