Im a Lover (Sista dagen i Bretagne)

Jag ÄLSKAR allt just nu. Den här veckan har varit så magisk och gjort så mycket gott för mig. Det var länge sen jag kände mig så här lugn, befriad och lycklig. Det är verkligen helt otroligt vad en vecka kan göra. Att jobba med sig själv, ägna tid för sig själv och ta hand om kropp och själ. Det gör underverk!

När jag kommer hem ska jag dela mig mer av fler bilder från veckan, fler upplevelser och insikter. Det har varit så ljuvligt här så jag har inte velat sitta vid datorn utan har velat uppleva alla stunder jag kan. Men det kommer mera, jag lovar!

Nu är det sista morgonen här i Bretagne och snart dags för sista passet innan vi packar ihop. Jag har några timmar i Paris på vägen hem och såklart ska jag njuta av dem. En kaffe på något mysigt ställe och såklart leta efter second hand Levis jeans. Vi ses på Instagram Stories. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jossan! Får en känsla av att du och C inte är tillsammans längre….Stämmer det? Bilderna på din insta är raderade ??

  Alicia 2017-07-24 23:30:07
  Svara
 • Hej Josefin! Kan inte du berätta var du köper alla dina ”mjukistights”. T.ex. de du hade på bilderna från Bretagne? 🙂

  Hanna 2017-07-24 10:31:22
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag köper dem på olika ställen, Rag Doll, Gina tricot, hm 🙂 Inget speciellt ställe 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-07-24 23:41:03
   Svara
 • Gud vad härligt! Åker själv med yogaakademin i september, blir verkligen peppad på resan när man ser dina bilder 🙂

  Lova 2017-07-23 20:04:19 http://www.nouw.com/lovamolin
  Svara
 • Det låter helt underbart, det som du beskriver! Ska bli roligt att se alla bilder senare! Kram kram

  Alexandra Wiberg 2017-07-22 19:31:03 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Vart är det fina hårbandet ifrån?!?
  Kram bästa du!

  Emma 2017-07-22 18:24:44 http://www.nouw.com/xplodera
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!