Äntligen på Dalarö ❥

I dag flyttade jag ut till mitt lilla hus jag har hyrt på Dalarö. I en hel vecka ska jag vara här och bara njuta. Jag har längtat efter Dalarö så länge. Mitt hem. Min trygga plats. Och just nu finns det ingen annanstans jag vill vara. Jag packade med mig (onödigt) mycket saker och åkte ut tidigare i dag. Så himla mysigt att vara här!

Under våren letade jag efter flera hus att hyra just den här veckan men allt var uthyrt. Jag och mina vänner hade bestämt att vi alla skulle vara på ön v.30 och jag kan ju alltid bo hos min mamma som bor på Gålö en bit bort men ville så gärna ha ett eget ställe och bo uppe på byn. Och för någon månad sen skickade en kompis en länk till mig från blocket om att detta hus precis lagts upp. Jag klickade på länken och såg detta ställe och det galna är att jag och min pappa bodde i detta lilla hus när jag i åttan. Min pappa var ju lite ”one of a kind”, hade aldrig ett vanligt jobb, inget riktigt hem och levde utanför samhället på många sätt. Och vi har bott i många små hus här på Dalarö och detta hus bodde vi en längre period i. Och när jag såg att det var ledigt v.30 kändes det bara som att det var meningen att det var här jag skulle bo i år så jag bokade det direkt. Så himla fint ju! Och nu ligger jag i denna säng där min pappa sov medan jag klättrade upp på sängloftet över. Saknar honom så mycket just nu. Det finns så mycket jag skulle vilja säga, berätta. Jag kanske får berätta och hoppas att han hör.

Mina bästa vänner Katta och Fredrika kom över och vi lagade den här goda vegangryta. Jag blev helt frälst av maten på yogalägret. Jag mådde så bra och hade inte magknip en ända gång. OCH JAG ÅT INGET SOCKER!! Så på vägen ut i dag storhandlade jag på Ica Maxi och har fyllt skåpen med massa nyttiga och goda grejer. Så härligt!

Efter maten tog vi en promenad ner till bryggan. Ljuvlig kväll!

Rosa himmel och mina bästa kompisar. Precis vad jag behövde i dag.

Jag mår så bra här ute. Känner mig så lugn, trygg. Det är en magisk plats och jag är så glad över att jag ska vara här hela veckan. I morgon ska jag berätta mer om mina upplevelser från yogaveckan. Men nu måste jag sova. Hoppas ni har haft en fin dag och att ni sover gott. Puss J

Psst! Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Josefin! Hörde en så bra intervju med dig där du berättade om din uppväxt och att du vuxit upp på Dalarö. Jag och min sambo funderar på att flytta dit och jag skulle så gärna ställa några frågor till dig om hur det är att bo och växa upp där. Om du har tiden så vore vi så glada! Kan/får jag maila dig privat på något sätt? Kram

  Caroline 2017-08-18 11:10:57
  Svara
 • åååh finns annonsen kvar??? vill hyra!
  kramkram

  kajsa 2017-07-31 19:21:14
  Svara
 • I podden sa du att det var du och Christian som skulle bo där? Vad hände med de planerna? Hoppas allt är bra mellan er! kram

  Idun 2017-07-27 00:08:57
  Svara
 • Åh recept på den grytan?!

  Elna 2017-07-26 00:22:40
  Svara
  • Svar på Elnas kommentar.

   Vi kokade röda linser, rev morätter, ingefärga och gurkmejla. Mixade allt och kryddade med salt och kardemumma 🙂 Mums!! Kram

   josefindahlberg 2017-07-26 10:18:07
   Svara
 • Ser så mysigt ut!

  Enna 2017-07-25 21:50:59 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!