Äntligen är vårt hemliga projekt här – Här är beautymärket Urban Gloss!

I det här inlägget förekommer reklam för Urban Gloss

BREAKING NEWS! I snart två år har jag jobbat på det här hemliga projektet tillsammans med Douglas Roos och Nyheter24-gruppen. Och nu har vi äntligen lanserar vårt UNDERBARA beautymärke Urban Gloss. Jag är så glad, peppad och stolt. Ideén föddes på kontoret på Regeringsgatan för snart två år sen och sen dess har vi jobbat på att ta fram detta beautybrand som vi älskar. Vi har hämtat vår inspiration och utvecklat vårt märke i Williamsburg, New York där vi inspirerats av alla coola, självständiga och unika tjejer som vågar köra sin egen grej. Det vill vi ta med hem hit till Stockholm, Sverige. Vi vill boosta tjejer att våga äga sin egen stil, våga följa sina egna drömmar och ta den plats man vill ha!

I våras åkte jag till New York för att plåta våra kampanjbilder för Urban Gloss. Jag valde såklart att ha min grymma syster som fotograf och retuschör – Viktoria Dahlberg. Och vi har i alla våra bilder och filmer valt att inte använda oss av modeller utan i stället av vanliga tjejer som älskar att stå framför kameran. Och jag kunde inte vara mer nöjd med våra bilder och fantastiska tjejer! You own it!

Hur underbar är den här bilden på coola Joni med vårt ”Multi Balm”? I love it!

Be Urban. Be Glossy. Be You.

Vi har tagit fram våra produkter med erfarna produktutvecklare inom skönhet och skapat en serie som innehåller det du behöver för din dagliga hudvårdsrutin. Jag kommer såklart berätta ännu mer om våra produkter snart och såklart kan du hitta all info på vår hemsida.

Vår idé var att skapa ett beautybrand som boostar tjejer i stället för att uppmana till att förändra sitt utseende och sträva efter perfektion. Det tycker vi är tråkigt. Vi vill hylla och boosta det vi redan har! Och nu när jag står framför spegeln själv och använder våra egna produkter känner jag verkligen att vi har lyckats!

Självklart har vi tagit fram underbara neccesärer också! Och vi har tre olika budskap ”Hello, your name is fabulous”, ”You Rock!” och ”Darling, just fucking own it!”. Jag älskar dom alla tre, så magiska!

Vi har tagit fram fem produkter – En dag/nattkräm som heter ”24 h Glow”, ett serum som heter ”Super Serum”, en ansiktsmask som heter ”Magic Mask”, en ansiktstvätt som heter ”Cool Cleanser” och ett balm som heter ”Multi Balm”. Och såklart får man med fina vykort när man beställer och såklart finns det peppiga fält att fylla i på korten 🙂 Älskar dom!

Jag kommer såklart att berätta ännu mer om vårt magiska beautybrand. Visa upp behind the scenes bilder, min personliga koppling till detta märke mm. Allt det kommer! Men nu har ni fått en ganska bra bild av vårt märke och såklart hoppas jag att ni vill följa oss på Instagram och att ni blir taggade på att testa våra produkter

Ni hittar vår Yourtube-kanal här!

Psst! Darling, just fucking own it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Uhm, ganska ”inspirerat” av Glossier va? https://www.glossier.com/ Till och med samma gulliga grafiska symboler som de har, och enkla rosa och vita förpackningar…

  Cajsa 2017-07-29 11:29:00
  Svara
  • Svar på Cajsas kommentar.

   Jag älskar Glossier! Och jag har skriver massa gånger i bloggen om varför jag älskar Glossier. Deras sätt att se på skönhet och den ton de jobbar med. Och när vi skulle skapa ett eget skönhetsmärke har vi inspirerats av fler skönehetsvarumärken och såklart har glossier varit en stor inspiration. Men vi har fortfarande vårt dna. Vår design, egna symboler, egna slogans. Det finns massa märken som kopierar varann och flera som tagit fram klistermärken precis som Glossier. Titta bara på alla klädmärken, där finns det ju hur många märken som helst som är väldigt snarlika. Men eftersom Glossier har en ganska egen ton (än så länge) i beautybranschen så kanske det är lätt att tro att vi bara skulle copy pastat allt. Men vi älskar helt enkelt den ton som Glossier använder och tycker den behövs i skönhetsbranschen och den vill vi också sprida. Fast på vårt sätt! 🙂 Hoppas du gillar!

   josefindahlberg 2017-07-30 11:12:09
   Svara
 • Grattis! ??

  Merce 2017-07-27 08:49:10 http://meerc.se
  Svara
 • Så härlig när man startar eget och lyckas med något som man drömmt om! Girl power/boss.
  Måste beställa en utav sminkväskorna!

  Enna 2017-07-26 17:23:25 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Wow, så sjukt stort och roligt!! Grattis Josefin ??

  Elin 2017-07-26 14:15:22 http://www.affabonnie.com
  Svara
 • Whoop whoop! Vad roligt! Grattis! <3

  Tess 2017-07-26 14:13:24 http://tessm.metromode.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!