Todays Mood!

Den här veckan har såklart varit förjävlig på så många sätt men den har också gett mig så sjukt mycket. I dag mår jag på något sätt bättre än på länge, energin pumpar i kroppen, jag vet att jag kan göra vad jag vill i hela livet, jag vet att jag klarar av allt. Jag vet att jag får välja hur jag vill leva. Och jag vet att jag inte vill ha ett enkelt, vanligt liv. Det har jag alltid vetat men den stora skillnaden nu jämför med tidigare i livet är att jag vet hur jag ska göra det. Vad som krävs. Att vara här ute på Dalarö, mina rötter, är verkligen supermysigt på alla sätt men det tar mig också tillbaka till där jag började. Till där jag blev tonåring, där jag började dricka, där jag gjorde mina första misstag, där jag började drömma om ett annat liv. Och i dag lever jag det livet jag drömde om. Jag mår för det mesta jävligt bra men såklart drabbar livet mig ändå. Man kan aldrig planera varje minsta detalj i livet. Men jag lever så jävla mycket hellre ett liv där jag våga köra all in, vågar satsa för att vinna i stället för att ta ut förlusten i förskott. Och det kommer jag fortsätta att göra. Även om jag kan vara väldigt optimistisk i bland.. Men i slutända är jag helt övertygad om att jag kommer att vinna så mycket mer än om jag ”safe-ar” mig genom livet.

Åh, så skönt att skriva av sig. Jag har precis gått en långpromenad och pumpat upp dessa känslor inom mig och känner mig stark som en björn, haha. Det är svårt att förklara den känslan jag har just nu men jag älskar att ha den. Och jag älskar att min kompis Emma, som bodde med mig och pappa i den här stugan för 15 år sen, som jag haft mina galnaste tonårsperioder med, att hon kommer ut med hennes världens gulligaste son och att vi ska äta lunch på byn. Så himla underbart! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilket ärligt och härligt inlägg. Jag känner så igen mig i vad du skriver. Hoppas den positiva energin fortsätter att flöda! <3

  Ebba 2017-08-01 13:59:31 http://www.devote.se/ebbabrasch
  Svara
 • Hej Jossan! Funderar på att åka med yogiakademin nu sept men bara på en weekend Tors – sön, men tänkte höra du som vart tror du det är för lite eller? Av din egen erfarenhet liksom. Kramis!!

  Elsa 2017-07-31 22:40:20
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Åh, jag är också supersugen!! Jag tror absolut att man kommer få ut en hel del även fast det ”bara” är en långhelg. ÅK! Du kommer inte att ånga dig <3 Kram

   josefindahlberg 2017-08-01 11:51:58
   Svara
 • Så himla härligt att du mår bra och kämpar!! Då får ha världens mysigaste söndag <3

  Minoo Tapper 2017-07-30 15:48:53 http://nouw.com/minoome
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!