Back To Work Outfit!

Happy Monday! I dag är jag tillbaka på kontoret efter nästan tre veckor semester (!) Det har varit så skönt att vara ledig och jag har typ varit heeelt ledig. Så nu är jag redo att börja jobba igen! Jag tänkte kickstarta den här veckan och sen ta lite lediga dagar här och där beroende på väder. Så skönt när man är egen att man kan bestämma när man vill jobba och inte. Speciellt nu innan branschen drar igång på riktigt igen!

Dagen till ära har jag på mig min tshirt från & other stories, kjol från Mango, Väska Gucci och boots från Zara (fast supergamla)

Kom på att jag inte haft min väska på hela sommaren. Jag överanvände den när jag köpte den i Paris tidigare i våras så tröttnade lite men nu älskar jag den igen. Så glad!

Hoppas ni har en härlig måndag! Puss J

Psst, följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Alltså ÄLSKAR outfiten!! Den är så himla härlig! <3

  Kristina 2017-08-01 15:00:29 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Alltid lika fab ???

  Merce 2017-07-31 21:27:29 http://meerc.se
  Svara
 • Hej Jossan! Vilken storlek har du i din gucci? Såvitt jag kan se är det inte mini utan ”medium”?

  Ellen 2017-07-31 15:41:53
  Svara
 • Hej vackra!
  Kan inte du SNÄLLA tipsa mig om en bra kalender? Vet att jag skymtat en guld-prickig fin sådan på bloggen för ett tag sen… Jag är på jakt efter en härlig, peppig och snygg kalender/daily journal som man VILL skriva i och blir inspirerad av att samla to-do’s, citat, veckoplanering osv osv och såklart för att organisera mitt liv lite nu när hösten snart drar igång.

  TACK för all inspiration och livsglädje, du är fantastisk!
  Puss o kramis

  Isabelle 2017-07-31 15:38:23
  Svara
  • Svar på Isabelles kommentar.

   Absolut! Den kommer från Kate Spade och annars finns superfina Ban.do 🙂 Och snart kommer jag kunna tipsa om grymma anteckningsblock 😉

   josefindahlberg 2017-08-01 14:43:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!