Min semesterstil!

Under sommaren har jag fått så mycket frågor om var mina kläder kommer ifrån, hur jag klär mig under varma sommardagar och likaså de kalla regniga dagarna så därför tänkte jag visa upp lite outfits som jag hade på landet förra veckan. På bilden ovan ser ni hur jag såg ut dagen jag åkte ut till landet. En lite söt topp med volanger från H&M och ljusa Levisjeans. En kombo som alltid funkar tycker jag!

Jag har också bott i den här klänningen som jag köpte på på Bik Boks rea tidigare i sommaras. Den kommer från deras märke ”Never Denim” och är helt underbar! Så skön och stilig, tycker jag.

Just den här klänningen har jag fått supermycket frågor om så skynda fynda till Bik Bok och se om den finns kvar!

Kan ju även matchas med en gigantisk hatt, haha… Jag var ju bara tvungen att testa min kompis Kattas enorma hatt hon hade på landet.

Enkla, sköna sommarklänningar är ju såklart ett plagg jag också lever i på sommaren. Och den här fina klänningen i fransk stil kommer från Gina tricot och den känner jag att jag även kommer ha under sensommaren med jeans under eller en stor stickad tröja över.

Att ha sina favoritsmycken på sig till vardags tycker jag gör sommarstilen ännu härligare. Mixa, matcha och blanda guld och silver. More is more – tycker jag på smyckesfronten i alla fall!

Att ha ett gäng fina, sköna toppar att kunna ha till jeans är ett måste för mig. Det ska gå snabbt att klä på sig och just nu har jag typ fem favorittoppar som jag vet jag känner mig snygg och bekväm i till ett par jeans och den här från Zara är en av dem.

På kvällen svepte jag in min outfit i min stora magiska kofta från MIH Jeans. Så fluffig, fin och varm!

Jag har även haft mina nya bågar från Nividas den här veckan och älskar dem. Snygga va?

Småblommiga sommarplagg har jag också i min sommargarderob. Den här supersköna shortsen har jag köpt på Urban Outfitters och linnet på Hollister. Mysig och skön outfit!

Min avklippta Metallica t-shirt från Brandy Melville är fortfarande en stor favorit och den har jag sovit i, haft på bryggan och under dagen. Alltså bott i mer eller mindre, hehe…

Nu har jag ingen bra bild på min nya Levis jeanskjol men den köpte jag second hand i sista sekund innan jag åkte till landet och hade på mig ett par gånger. Perfekt när det är för varmt med jeans 🙂

Hoppas ni har fått lite klädinspo till era kommande sommaroutfits! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Hej! Vet att du skrivit det förut men hittar inte – vart har du köpt regnbåge-skalet??? så jävla fint! tack för bästa inspirerande bloggen <333

    Yonna 2017-08-02 12:56:51
    Svara
  • Du är så vacker?

    Minna 2017-08-01 22:07:08
    Svara
  • Tycker du är galet snygg och fräsch på alla bilder och tack för super bra klädinspo! Ha en fortsatt fin sommar! Kram

    Linda 2017-08-01 19:20:18
    Svara
  • Vart är solglasögonen ifrån??

    Karro 2017-08-01 18:13:06
    Svara
  • Klänningen från BikBok (i beige) är så himla fin, måste dit och kolla om den finns kvar!

    Josefine 2017-08-01 15:36:32 http://svenskatrappsteg.se
    Svara
  • Vad heter bågarna?

    Linnd 2017-08-01 15:22:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!