Pepp-tisdag!

Alltså helvete vilken bra dag jag har i dag, min lycka bara bubblar i kroppen. Och det är ju såklart för att jag jobbar igen, hehe.. Men jag gör ju världens roligaste grejer med världens bästa personer så det är ju inte så konstigt att jag känner mig extra happi. Jag började dagen med att spela in veckans poddis (som kommer ut i morgon) tillsammans med min Partner In Crime Nr1 Vanja. Efter det käkade vi lyxlunch på Nytoget 6, efter det åkte jag till mina grymma brudar på Urban Gloss/Happitude-kontoret och även fast det såklart alltid är saker som kör ihop sig när man lanserar något så är peppen enorm. Snart kommer vi dela en rabattkod med er för Urban Gloss så håll utkik!

Denna glada dag har jag på mig min favoritrosett-tofs från Gina tricot, topp från Zara, väska från Leo Wulff och jeans från Levis. Hoppas ni också har en bra tisdag! Puss på er!

Psst, följ mig på Instagram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dina solglasögon är såå snygga – vart har du köpt dem?

  Emma 2017-08-02 16:16:11
  Svara
 • Hej, skitsnygg outfit men varifrån kommer solglasögonen?

  Hanna 2017-08-02 14:33:21
  Svara
 • Hej Josefin! Vad heter ditt typsnitt på rubrik samt brödtext? Så himla snyggt! Ebba

  ebba 2017-08-02 10:18:49
  Svara
 • Jättefin! 🙂 varifrån är de coola örhängena?

  Linn 2017-08-02 08:13:45
  Svara
 • Snygg outfit:-)

  Lova 2017-08-01 21:07:41 http://nouw.com/lovamolin
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!