Att ge sig själv en bra start på dagen

Hej på er fina ni, hoppas ni också har haft en fin morgon. Jag vaknade innan klockan ringde eftersom jag är så totalt utvilad atm. Så i stället för att ligga och dra mig tog jag på mina leopardmönstrade sneakers och gick ut på en morgonpromenad i morgonsolen. Så ljuvligt! Jag lyssnade på ett avsnitt av Säker Stil och njöt av att börja dagen på detta snälla sätt.

Under promenaden blev jag vrålhungrig så när jag kom hem gjorde jag en god och nyttig frukost som är fullpoppad med energi. Mums!

Och så påminde jag mig själv om att det är jag som designar min vardag. Hur vill jag ha det? Hur vill jag må? Vilka förändringar behöver jag göra? Och justa sånna här mornar då jag ger mig själv ett snällt sätt att vakna på, rör på mig, blir hungrig, äter bra och gör saker jag älskar – det vill jag hitta tillbaka till! Det gör inte bara mina morgon bättre utan hela dagen, det sätter lixom tonen. Såklart kommer jag ha sovmornar, ha stressiga mornar där jag slänger i mig något i farten samtidigt som jag sminkar mig och klär på mig. Sånt är ju livet men att anstränga mig själv för att ge mig en riktigt bra start på dagen några gånger i veckan är i alla fall målet att komma tillbaka till!

Nu ska jag i väg och käka lunch med en kompis innan det är dags för lite jobbmöten. Vi ses på Instagram Stories! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så glad att du skriver om sånna här saker. Det är små saker men som bidrar stort i det stora hela. Väldigt viktigt att påminna sig själv om hur viktigt sitt mindset är till saker och ting i livet. Fortsätt dela med dig! ❤️

  Gabriella 2017-08-03 06:24:11
  Svara
 • Var är porslinet ifrån? 🙂

  Camilla 2017-08-02 21:26:20
  Svara
 • Vilken härlig start på dagen!

  Enna 2017-08-02 17:50:59 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Vart är anteckningsboken ifrån? 🙂

  Felicia 2017-08-02 14:47:05
  Svara
 • Låter som en riktigt härlig morgon 🙂

  Emzi 2017-08-02 13:27:29 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Låter som en härlig start på dagen?

  Lova 2017-08-02 11:53:06 http://www.nouw.com/lovamolin
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!