Darling, just fucking own it! (Få rabatt på Urban Gloss)

I detta inlägg förekommer reklam för Urban Gloss

Hello Darlings, hoppas ni har en grym onsdag! Det har jag. Jag har hängt med mina grymma brudar på Urban Gloss-kontoret och så har jag en rolig nyhet till er! Nämligen en rabattkod med 10% på alla produkter på Urban Gloss! Koden är: ”YOUROCK”

Så att ni får en liten present från oss när ni gör er första beställning 🙂 Så om ni plockar ihop produkter över 199 kr drar vi av 10% i kassan. Koden fungerar tills på Friyay så passa på!

För såklart måste ni ju hitta era favoriter från Urban Gloss-familjen. Mina två älsklingsprodukter är vår ”Cool Cleanser” som jag tvättar ansiktet med varje morgon och kväll. Jag älskar konsistentsen på den, doften och att den verkligen tar bort allt smink samtidigt som den mjukgör. Den är magisk! Och så älskar jag vårt ”Super Serum” Det ger glow, är inte för rinnigt eller för tjockt utan precis som jag vill ha det. I love it!

Och såklart ÄLSKAR jag våra underbara, magiska, snygga och härliga necessärer! Så himla fina! De finns med tre olika underbara citat – vilken är din favorit?

Så passa på att spana in shoppen och använd rabattkoden ”YOUROCK” för att få 10% off 🙂 Ni hittar alla produkter här!

Och glöm inte att följa oss på Instagram (klicka här!)

Puss från mig och Team Urban Gloss!

?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Jossan,
  är så pepp på att få prova dina härliga produkter.
  När jag skulle beställa från hemsidan hade jag dock lite problem, dels laggade sidan mycket vilket var frusterande.
  Sen vill jag få den skickad till en annan adress än den jag är skriven på vilket inte gick då man var tvungen att skriva personnummer.
  Lyckades beställa till slut så det gick bra, men ville dela med mig av lite förbättringspunkter iaf 🙂

  Madeleine 2017-08-04 13:30:12
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Tack för din feedback. Vi hade en del tekniskt strul med sidan de första dagara (och även nu när vi gör vissa ändringar) vi har ett team som jobbar på att allt ska funka galant snart!! Hoppas du kommer att älska dina produkter <3 <3 Kram!!

   josefindahlberg 2017-08-04 17:01:32
   Svara
 • Hejsan! Vilken storlek har du på din underbara jacka? 😀 Har ingen Zara-butik där jag bor & jag velar mellan att köpa en i small eller medium…

  Felicia 2017-08-04 10:51:45
  Svara
 • Jag älskar snygga och smidiga neccesärer som man kan ha med sig överallt! Så den där var precis i min smak!

  Josse 2017-08-03 09:18:22 http://drottcompany.se
  Svara
 • Vad duktig du är Josefin, grattis?. Får testa den där glowen, kan behövas till hösten ??.

  Merce 2017-08-02 20:22:07 http://meerc.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!