God morgon och mina planer för dagen!

God morgon bästa ni! Hoppas ni mår superbra! Jag har nyss ätit frukost här hemma i mitt soliga vardagsrum och har precis bestämt mig för att åka ut till landet över dagen. Jag vill sola, bada och fika. Så himla skön dag i dag!

Jag har haft en lugn morgon, kollat på Nyhetsmorgon, Instagrammat och pratat med en kompis. Så mysig start på dagen!

Till frukost gjorde jag någon form av smoothie bowl på frysta jordgubbar och kvarg som jag mixade ihop. Jag toppade med jordnötssmör, hallon, blåbär och madlar. Mums! Hoppas ni får en ljuvlig dag! Vi ses på Instagram Stories! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh Jossan, vart kommer den snygga skålen ifrån? ??

    Sara 2017-08-03 14:02:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!