Gårdagens landetlook!

Hej på er bästa ni, som jag skrev i går åkte jag ju ut till landet över dagen. Så himla mysigt, även om det inte var toppenväder. Jag hängde med min kompis Mickan, pratade om livet och åt lunch, bullar, popcorn, chips, ja typ allt..

Jag hade på mig den här fina franska landetlooken med scarf från Zara, Solisar från & other stories, örhängen från Monki,  topp från Rails och jeans från.

Det blev en riktigt fin torsdag som avslutades med kaffe och kladdkaka sent på kvällen tillsammans med mamma, syrran och mammas kusin innan jag åkte in till stan igen 🙂 Hoppas ni också hade en härlig torsdag! Puss

Psst! Följ mig på Instagram här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! du glömde skriva var jeansen är ifrån, de är så snygga så skulle gärna vilja vet var du köpt de? <3

    Elin 2017-08-04 19:15:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!