TÄVLING! Vinn Bff-happitudetröjor

I detta inlägg förekommer reklam för Happitude

Dream Team ? Jag och mina nya, underbara, bästa kollega Annie på Happitude/Urban Gloss-kontoret. Jag vill tipsa er om att du nu kan VINNA TVÅ HAPPITUDETRÖJOR till dig och din bff som ni såklart själva får välja färg och text på 🙂

En superenkeltävlings som du hittar här! 

Lycka till! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Josefin!
  Jag är It Girls nya redaktör och jag hörde av mig till dig för ett tag sen om It Girls facebooksida. Jag undrar om du skulle kunna lägga till mig som admin för den? Jag har skickat en vänförfrågan till dig.
  Jag förstår att du har haft annat att göra. Njutit av semester och fantastiska resor t.ex. 😉 Men jag hoppas du ser detta och att du kan hjälpa mig.
  KRAM <3

  Evelina 2017-08-05 17:36:53 http://evelinaostlund.se
  Svara
 • Så kul tävling! Älskar Happi-tröjorna de är då fina!!

  Jennifer 2017-08-05 06:38:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!