Dagens (Nya) Outfit!

Glad lördag på er fina ni, hoppas ni har en bra dag. Min dag har varit lite upp och ner men just nu är det bra. Jag sitter hemma i soffan i den här outfiten som jag har på bilderna och tänkte visa er mina nya (favorit)plagg.

I går var jag på jakt efter nya Levis jeans och hittade dessa på Beyond Retro 🙂 De sitter bra över rumpan men är väldigt stora i benen… Jag testade typ 15 st och det är ju galet svårt att hitta ett par som är helt perfekt. Men men dom är ”good  enough”.

Älskar ju bekväma plagg så det får bli mina skönjeans och jag känner att jag mer eller mindre kommer att bo i dem nu ett tag 🙂

Och den fina blusen hittade jag på H&M i går och köpte den direkt. ÄLSKAR ju sånna här blusar. Så fina och sååå sköna!

Jag köpte även med min solrosor hem i går. Och man blir ju så glad av dem. Titta på dem bara, så underbara!

Nu tänkte jag lämna mitt happy place för en långpromenad runt söder innan det blir skrivarkväll (håller ju på med min bok, ska berätta mer snart!) hemma med hämtmat och godis. Hoppas ni får en härlig lördagskväll! Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!