Helgens outfits!

Först och främst vill jag säga TACK för alla kommentarer till vad ni vill ha mer av på bloggen, jag ska göra mitt bästa för att ge er det ni vill ha 🙂 En sak som var ganska tydlig var att ni vill ha fler outfits så här kommer ett inlägg med vad jag hade på mig i helgen!

I fredags när jag strosade runt och shoppade loss här på Söder såg jag ut så här. Min fina broderade blus från Zara, over size Levis Jeans och min gröna väska från Zara med en liten fuskpälsboll jag fäst på sidan (bra tips för att piffa till en väska!)

Senare på fredagen när jag skulle ut och köpa blommor tog jag på mig min nya blus som jag köpte på dagen på H&M och min Leviskjol jag köpte second hand förra veckan. Och mina nya smycken från Blue Billie!

De senaste dagarna har jag verkligen öst på med smycken och jag älskar det! Jag har varit lite försiktig med det på senaste tiden, bara fast typ tre armband när man kan ha sju! Så just nu kommer jag nog fortsätta med det, massa smycken alltså 🙂 More is more!

På fredagskvällen bytte jag om för en utekväll på Trädgården och min prickiga byxdress från Zara fick åka på. Och jag matchade med ett prickigt hårband. Jag fick många komplemanger för min ”Polka dot outfit” 🙂 Det är ju supergulligt att hitta matchade tyg och ha som hårband till sin klänning eller blus. Det är den nya chockern helt klart!

Woop woop!

På lördagen blev det såklart pannkakor till frukost och eftersom jag var supertrött efter att ha lagt mig sent på fredagen drog jag på det som låg framme, min nya blus från H&M. Och här ser ni mina nya smycken lite bättre, fina va?

Tog på mina nya oversize Levis jeans som jag också köpte i fredags!

Och toppade med ett litet hårband, så himla fint med hårband tycker jag. Vill ha det varje dag!!

Och såklart hade jag mina solisar från & other stories, mina favoriter!

Så det var en liten outfitguide från i helgen. Hoppas ni fick lite klädinspo! Ha en grym måndag, vi hörs sen och ses så länge på Instagram – Följ mig här! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Josefin,
  att inspirera med outfits är så effektfullt och inspirerande + att det drar igång kreativiteten av sin egen garderob och stylingen. Man får ju verkligen idétorka gällande kläder ibland. Där är du grym, så sköna, stilfulla stilar och outfits. Jag driver Minimera.se som säljer second hand kläder online och jag har i över 10 år föreläst och jobbat med hållbart mode och medveten konsumtion. Jag älskar mode och kläder därför är det så galet bra när du mixar nytt med second hand då vi jobbar väldigt hårt med att få människor att få uppleva den goa och härliga känslan att shoppa ”schysst och aktuell” second hand både för att det är kul men också galet bra för miljön. Tack för en inspirerande blogg.

  Ann-Sofie Bergort 2017-08-12 15:58:51 http://www.minimera.se
  Svara
 • Åh, blev så inspirerad till att köpa hårband nu! Så fint!

  Jenny 2017-08-09 10:24:33
  Svara
 • Vart är hårbandet ifrån??

  Ida 2017-08-08 22:39:38
  Svara
 • Så underbara outfits! Du ger en så så så mycket insop och när man kollar på dina bilder får man sååån sommarkänsla <3 Hoppas du grå en grym vecka! Kick ass grymma du <3

  Minoo Tapper 2017-08-07 15:27:29 http://nouw.com/minoome
  Svara
 • Jaaa, fler outfits! Måste bara säga att den svarta klänningen med vita prickar var så fin och passar dig så bra!

  Josefine 2017-08-07 14:39:28 http://direktflytt.se
  Svara
 • åh har du något tips på hur sjutton man får hårband att sitta på plats hela dagen? jobbar du hårnålar? mina bara glider bakåt hela tiden :'( :'(

  Hanna 2017-08-07 11:57:29
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Haha ja vet…. Hårnålar är superbra ju!! Hade utan och funkade ganska bra men satte om det typ fyra gånger under dagen. Men ska lätt köra på hårnålar framöver :))) Nu blev det du som tipsade mig :))) Tack! Kram

   josefindahlberg 2017-08-07 12:22:09
   Svara
 • Love it!!

  Ebba 2017-08-07 10:31:29
  Svara
 • Åh så så fina outfits!! Älskar den prickiga byxdressen!!?✨?

  Kristina 2017-08-07 10:09:05 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!