Tantrakurs, drömmis, barn och veckans poddis!

Happy poddisdag! Äntligen ett nytt avsnitt av Josefin och Vanja här och ni får följa med på TANTRAKURS!! Eller ja typ. Vi var på tantrakurs i måndags kväll och vi berättar allt om det i veckans podd. Och det finns en hel del att berätta. Det första de flesta (ink mig) tänker på när man hör ordet Tantra är sex. Men det är mycket mer så (även om sex är en stor och häääärlig del av det). Vi blev inbjudna av Maxinne till denna workshop och tycker verkligen att alla som är lite nyfikna på Tantra borde gå! Så jäkla spännande och roligt! Läs mer på hennes blogg! Lyssna på veckans avsnitt för att höra mer!

I går träffade jag upp Vanja för lunch och för att gå igenom lite jobb vi har på gång. Vi käkade en asgod räksallad på Kaferang, mums!

Sen gick vi till drömmis för att spela in podden. Åh drömmis, så fint det är. Det ska bli så mysigt att hänga där lite mer i höst, köpa blommor och göra fluffiga kaffe i vår kaffemaskin. Ljuvligt!

Sen riggade vi upp för veckans poddis! Skål!

Jag älskar verkligen att podda! När vi sätter igång micken och kör pratar vi konstant i en timme innan vi stänger av och lägger upp ALLT! Vi redigerar inget, på gott och ont kanske. Men vi vill inte att vår podd ska vara perfekt eller för proffsig. Vi vill att den ska vara ärlig. Och i veckans poddis är vi väldigt ärliga. Jag berättar lite om hur det känns för mig efter min stora förändring på förhållandefronten och Vanja delar med sig om sin självkänsla som hon känner att hon måste jobba mer på!

Vi pratar även om barn och först blir jag så osugen men sen vänder det lite… Här är ju i alla fall världens godaste unge, en sån skulle jag inte tacka nej till! ? Iggy

Gullegrodan!! Hoppas ni vill lyssna på veckans poddis och att ni vill följa oss på Instagram (klicka här!) för massa inspo! Puss på er världens bästa ni! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Heeej! Lyssnade på poddisen, mycket härligt avsnitt som alltid. Det där med att man ska säga något bra till sig i spegeln på morgonen, har du lust att skriva ut det lite, hur man skulle göra/vad man ska säga etc, eller finns det att läsa någonstans som jag har missat? Upplys mig gärna i så fall! Tusen tack för bästa poddisen <3

    Anna 2017-08-09 19:08:57
    Svara
  • såå mysigt där ni spelar in podden!

    Josefine 2017-08-09 14:29:27 http://svenskatrappsteg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!