20% på Happitude – Hurra!

I inlägget förekommer reklam för happitude.se

Back to school, back to office! Hurra! Vi firar med att ge dig 20% rabatt när du designar din egna happitröja och anger koden: ”backtoschool” ✨ Skynda, fynda! Klicka här för att komma till hemsidan där du enkelt kan välja färg på tröja, färg på tråd och välja vad du vill skriva ?  (Gäller till och med måndag!) Be happitude!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bästa bloggen!!

  Almenacknörd som jag är vill jag gärna veta vart du köper alla dina fina klistermärken och din almenacka ifrån?

  Gratis i efterskott fina du!!!

  Alicia 2017-08-13 02:12:55
  Svara
 • Hej Jossan! Du verkar vara en helt underbart härlig person, tack för alm glädje du sprider! Jag undar var du köper alla dina fina hårband som jag har sett på bilder i bloggen och på instagram? Vill ha! Det är såå fint 🙂 <3

  Stort tack på förhand och megagrattis i efterskott!
  /Ebba

  Ebba 2017-08-12 23:27:11
  Svara
 • En fråga som inte har med inlägget att göra precis men nu inför hösten (som jag ser lite som en ny start) vill jag peppa igång med lite nya vanor. Bland annat börja skriva mer för mig själv, behöver därför införskaffa mig en skrivbok. Vill givetvis att den ska vara sådär snygg och peppande. Tycker att du har väldigt fina skrivböcker, var köper du dina?

  Stina Bengtsson 2017-08-11 22:30:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!