The Flower Power Effect – WOW!

I samarbete med Interflora

Alltså vilken helg! Det har inte varit en lugn stund. Jag har dansat, skrattat, flängt runt, ätit massa god mat och haft det så jäkla roligt! Ni som följer mig på Instagram vet ju att jag var på Way Out West tillsammans med Interflora. Och de hade världens bästa grej under WOW. Nämligen att man FICK en valfri blomsterkrans, det fanns fyra olika kransar att välja mellan. Så himla ljuvligt! Vem vill inte dansa runt i solrosor eller färgglada blommor på festival? Så himla bra grej! Som ni vet ÄLSKAR jag ju blommor och därför är det så kul att jobba med Interflora som har stenkoll på allt när det kommer med blommor!

Den här härliga tjejen Joanna var också där tillsammans med Interflora och det var så roligt att lära känna henne lite bättre. Jag har haft koll på henne på Instagram ett tag men alltid kul att träffas på riktigt. Älskar att bli inspirerade av tjejer som kör sin grej! Spana in hennes blogg här!

Nu sitter jag på tåget hem och vill tacka Interflora, WOW och alla härliga människor jag hängt med för en underbar födelsedag och helg! Så himla kul! Och hoppas ni också haft en ljuvlig helg. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!