Workshop med Gabby Bernstein i Sverige (The Universe has your back!)

Ni som har koll på bloggen och podden vet ju att jag ÄLSKAR den här boken ”The Universe has your back” av Gabrielle Bernstein. Jag har både skrivit och pratat i podden om mina insikter jag fått från den och om hur den här typen av böcker verkligen förändrar mitt sätt att se på livet. Och jag har fått massa frågor om detta, om boken, om mina yogaresor och om vem Gabby Bernstein är och nu kommer hon till Sverige! Så jag vill passa på att tipsa er om att köpa biljetter så kanske vi även ses vi där! Hur härligt hade inte det varit?!

Gabby kommer nämligen till Wild Wood Sweden som är ett retreat för ”mind, body & soul”. Hur underbart?! Det är massa olika aktiviteter och Gabby kommer vara på plats på lördagen, jag lääääängtar! Jag ÄLSKAR ju sånt här och känner redan nu att jag kommer få ut massa av den här helgen 🙂 Magsikt! Spana in mer här! Puss på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!