Dagens Outfit, ljuvlig tisdag och min nya succéblus?!

Glad tisdag på er fina ni, hoppar ni har haft en bra det. Jag har haft en riktigt bra dag. Spelat in podd med Vanja och vår underbara gäst Claudia Galli Concha, SÅ KUL! Podden kommer som vanligt ut i morgon och jag måste säga att vi är riktigt nöjda med veckans avsnitt, hoppas ni vill lyssna!

Och dagen till ära hade jag på mig min nya spetsblus som jag köpte på Mango för någon vecka sen och visst är den ljuvlig? Kanske min nya succéblus?! Ni lär få se mig i den en hel del framöver i alla fall 🙂

Till den hade jag min mockaväska från Ellso, Levis jeans och Zara boots. En härlig tisdaglook helt enkelt!

Efter poddisen hängde jag med min härliga kompis Bella, vi uppdaterade varann om allt som hänt sen hennes magiska bröllop jag var på i somras och så hjälpte hon mig att fota ett jobb som kommer upp på min Instagram i veckan, håll utkik! Efter det hade jag en UNDERBAR yogakväll med min kompis Linda och det var precis vad jag behövde. Helt magsikt! Nu jäklar ska det yogas alltså, det är ju som ren magi för kroppen och välmåendet. Så ja det har verkligen varit en härlig dag. Så glad för det! Nu väntas lite jobb i soffan innan jag ska få min beauty sleep för i morgon väntas en lång inspelningdag på catwaken…. Mer om det på Instagram stories i morgon. Vi ses där!! Sov gott på er, Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!