Min dag i studion!

I dag har jag haft en så rolig dag! Jag har fått göra det jag tycker är så jäkla kul och fått jobba med grymma och härliga personer. Jag har nämligen hängt i en studio hela dagen, blivit sminkad, fått håret klippt och varit med och stylat outfits tillsammans med grymma stylister. SÅ KUL!

Jag blev sminkad av Fredrik Stambro som sminkar supermodeller och göra jobb med Vogue var och varannan dag, Vilken ära!

Vi kapade även några centimeter på mitt hår som blivit SÅ LÅNGT… Och jag blev så nöjd. Om två veckor ska jag till min superfrisör Anna för färg och klipp också, så taggad!

Jag tycker ju det är lite småjobbigt att bli sminkad och stylad av andra då jag upplevt så många gånger att jag tycker jag ser hemsk ut men i dag blev jag så nöjd!! Kul att jobba med proffs! 🙂

Vi filmade en grej för MQ som kommer ut snart och jag hade totalt på mig fem olika looks och här är en av dem. Jag fick äran att jobba med styliasten Lisa som också gjort massa stora jobb i massa år, så duktig och så härligt!

Jag filmades för damkollektionen och Erik för herr. Riktigt bra team i dag, tack ALLA som var med ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gud vad kul! Ser fram emot resultatet!

  Jossan 2017-08-17 13:24:03 https://vepax.se/
  Svara
 • Vad kul, så fin! Kan du inte skriva ett inlägg om hur du hanterar vad din omgivning tycker ang att du inte dricker? Har själv dragit ner ordentligt på alkohol pga orkar/vill inte vara bakis/ha bakisångest, komma hem smålullig på vardagar från aw:s flera ggr i veckan, påverka min fysiska hälsa negativt o kroppen med för mkt alkohol o är tillräckligt gammal för att våga erkänna att jag ju inte ens tycker det är SÅ gott hehe. Tycker b a r a det känns vettigt o har noll problem med umgås med folk/festa ändå men upplever att min omgivning blir nästan provocerad av detta o ständigt kräver att jag ska förklara mig,
  även nära vänner, vilket känns ledsamt o otroligt tröttsamt. Upplever du nånsin att folk blir sura/besvikna för att du inte dricker eller inte ”bara tar ett glas allafall” ? Kanske skillnad att jag alltså fortf dricker men du kanske har tips ändå på hur man ska hantera detta 🙂 Kram!

  Mimmi 2017-08-16 23:36:43
  Svara
 • Vad kul ? Ska bli spännande o få se resultatet! Heja dig J!

  Sriwanna Salomonsson 2017-08-16 22:59:09 http://www.sriwanna.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!