Veckans succépoddis med Claudia Galli Concha!

Alltså herregud vilken poddis det är den här veckan! Värsta supergästen och värsta braiga saker som sägs, jag blev själv superinspirerad av avsnittet, haha. Så himla roligt att drivna, härliga och underbara Claudia (spana in hennes blogg här!) ville vara med i poddisen och att hon lyssnat på ALLA avsnitt. Man blir ju så smickrad!!

Vanja och Claudia har setts ett par gånger och haft kontakt via Instagram och blogg mm och jag minns såklart henne från Skilda Världar men har också haft koll på henne senaste åren på sociala medier och alltid gillat denna brutta. Men vi har bara setts en gång tidigare även fast det känns som att vi känner varann. ”Hon är en i gänget” som vi säger i podden! Så det var så roligt att äntligen få hänga lite IRL!

Jag hoppas verkligen ni lyssnar på veckans avsnitt för det innehåller så mycket av de saker ni ofta frågar mig om. Självkänsla, driv, drömmar, livet, ja allt. Så lyssna! Och säg gärna till vad ni tycker om avsnittet ? Love j!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Grymt bra avsnitt! Superbra diskussioner och grymma tips ni bjussade på som alltid!✨ Claudia kändes absolut som en i gänget!? Lyssnar gärna på henne en gång till?

  Moa 2017-08-20 20:29:17
  Svara
 • Vad kul 😀 Ser fram emot att lyssna!

  clara 2017-08-18 18:44:29 http://claratoll.se
  Svara
 • Jag kan bara instämma i det du säger! Sååå bra poddis avsnitt?? Många bra tips och goa skratt. Jag tycker att de fyra senaste avsnitten har varit superbra! Jag har lyssnat på dem flera gånger och tar till mig och funderar på det ni säger. Ser fram emot nästa vecka för det känns som att det blir ett underbart avsnitt…igen?? STOR Kram till er för ni är bäst??

  Sanna 2017-08-18 06:05:33
  Svara
 • Den här veckans avsnitt var fullständigt FANTASTISKT! Gud, vilken kemi mellan er och vilka diskussioner! Måste lyssna på det några gånger till så jag hinner skriva ner allt viktigt som det pratades om! Underbart!

  Gabby 2017-08-17 23:06:36
  Svara
 • Har precis börjat lyssna på det avsnittet och än så länge låter det riktigt bra och peppande! ✨✨

  Enna 2017-08-17 18:57:24 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Så kul! Kommer definitivt att lyssna!

  Jossan 2017-08-17 11:10:15 https://vepax.se/
  Svara
 • Älskade det! 🙂

  Emma 2017-08-17 10:33:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!