Min födelsedagsmiddag!

Hej på er, hoppas ni har en bra helg! Det har jag! I går hade jag mina UNDERBARA kompisar hemma för att fira min födelsedag. Hurra, hurra! Så himla mysigt att nästan få ihop alla och ses efter en sommar med bröllop, resor och barn. Så himla härligt!

Jag bjöd på buffe men massa goda vegetariska grejer. Falafel, hummus, piroger, grönsaker och röror. Och nej jag har inte lagat allt själv. Tack för att Foodora finns! Jag beställde hem massa gott från Tabbouli men vissa saker gjorde jag själv som den här härliga salladen 🙂 Det blev så gott och uppskattat!

En halvtimme innan mina gäster kom stod jag och la upp den sista maten i underkläder så jag hann inte riktigt tänka ut någon outfit så drog på min leoklänning som jag alltid känner mig fin i 🙂

Här är dom (nästan alla) mina underbara brudar som jag älskar så mycket! TACK för att ni kom, tack för alla fina presenter och för att jag får ha er i mitt liv. Efter middag, glass, skratt, prat och tiden som bara försvann var vi några som gick vidare och dansade lite på Trädgården innan det stängde. Vi hann typ vara där en timme men det var härligt, känns ju som sista sommarkvällarna nu så man får passa på 🙂 Så himla härlig kväll alltså. Tack igen! LOVE J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!