Första eventet för säsongen!

I fredags var det dags för första eventet efter sommaren. Så himla mysigt att se alla igen och uppdatera varann om sommaren!

Joanna hängde jag iof med senast förra helgen på Way Out West men ändå.. 🙂

Så mysigt att krama om härliga Linn!

Nu börjas det igen! Bilder, mingel, luncher, middagar, events och jag älskar det! Herregud vilket jävla gäng vi är och vad glad jag över över att det här är en del av mitt jobb! Det är ju helt galet! Så himla lyxigt och härligt. Det har nog varit välbehövligt med en paus från allt detta så man kan uppskatta det igen ?

Och det var min gullis Forni som bjöd in alla till denna ljuvliga lunch som hon hade tillsammans med Nivea & Whyred. Som tagit fram den här supersnygga svartvita skjortan i och med att deras deo funkar lika bra på svart som vitt – och inte ger några tråkiga deofläckar. Smart!!

Och till min stora förtjusning var det magisk god veggomat för alla, mums!

Härligt bord!! Daniel hängde jag ju också med hela helgen på wow men det var så mysigt att mysa med Maggie igen!!

Alltså efterrätten!! Mums!

Så kul att träffa alla igen och det gjorde mig taggad på hösten! Va kul vi ska ha det!

Tack gullis för ett superhärligt event ? Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!