Vill du komma och lyssna på mig?

Ni som har koll på mig vet ju att jag varit nykter i över sju år. Och att vara nykter är det viktigaste för mig för att kunna fortsätta leva det här livet jag har byggt upp och att jag ALDRIG ens dricker en liten droppe  – alkohol är inte ett alternativ för mig längre. Jag kan inte hantera att dricka och det gör bara mitt liv sämre. Jag tycker livet är för kort för att supa bort – i och med att det är det jag gör när jag dricker. Jag super. För jag kan inte sitta och dricka ett, två glas vin och sen vara nöjd. Jag vill alltid ha mer. Jag blev nykter när jag var väldigt ung, 20 år, och det kommer jag alltid vara tacksam över. Att jag kunde vända mitt liv i en sån tidig ålder. Och det har gjort att jag i dag uppfyller dröm på dröm för nu kan jag lägga energi och fokus på det som är viktigt på riktigt. Och om detta kommer jag att prata om kl 18.00 på onsdag på den superbra festivalen Stockholm 12 – Och jag hoppas att ni vill komma! Det är flera olika personer som kommer prata under kvällen så jag tror att det kommer att bli riktigt inspirerande. Så om ni själv undrar hur man kan bli nykter så tidigt i livet, hur det är eller om ni har någon i er närhet som har alkoholproblem eller om ni bara är nyfikna – KOM!! Läs mer om eventet här! (Det pågår hela veckan så om ni inte kan på onsdag kan ni gå en annan dag också!)

Hoppas vi ses på onsdag! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Jossan!?
  Jag har en liten fråga – vart köper du alla dina härliga ljusslingor?✨✨ Jag letar efter lite olika slingor med bra ljus till min nya lägenhet! Och har sett att det dyker upp lite överallt i dina inredningsbilder!
  Tusen tack för svar!
  Älskar din blogg?✨?
  Kram Ebba?

  Ebba 2017-08-21 18:46:15
  Svara
 • Synd att det inte var i GBG, hade gärna kommit då <3

  Daniella 2017-08-21 18:17:38 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Vilken fin bild på dig. Du fullkomligt lyser!
  Blir också påmind om att page ÄR den snyggaste och mest smickrande frisyren. Finns ingen annan frisyr jag känner mig lika het i. Synd att jag inte bor i Stockholm, annars hade jag kommit och lyssnat på dig 🙂

  Rebecca 2017-08-21 17:33:15
  Svara
 • Så intressant! Måste försöka ta mig dit!

  Anna 2017-08-21 17:22:12 http://galaxystad.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!