En riktigt bra tisdag som väntar!

God morgon på er fina ni, hoppas ni sovit gott! I dag har jag en riktigt härlig dag framför mig. Nu ska jag sticka i väg på frukost på & other stories kontor och eftersom det är ett av mina favoritmärken ska det bli superkul att se deras vad jag har hört kreativa kontor. Riktigt bra start på dagen! Efter det blir det jobb på Urban Gloss/Happitude-kontoret med mina grymma brudar vilket alltid är superkul!

Och efter jobbet ska jag möta upp min kompis Linda och yoga och käka middag. Så himla mysigt och riktigt bra avslutning på dagen. Jag är ju mitt uppe i min Yoga Challenge där jag ska gå på ett yogapass om dagen i tio dagar. Jag hann inte med något i söndags för jag var på landet men annars har jag varit på ett pass varje dag. I går kväll var jag på en timmes Hata yoga och jag mådde galet bra efter. Det här med att yoga är ju verkligen magi, för mig. Och jag har ju varit så dålig på att få in det i min vardag men är bra på att åka i väg och yoga supermycket under mina yogaresor. Men det är verkligen mitt #höstlöfte i år – att få in yogan i vardagen! Mer om det får ni höra om i veckans podd som kommer ut i morgon 🙂

Efter några rikitgt röriga veckor rent känslomässigt börjar jag verkligen landa i allt och det känns så himla skönt. Och det är så skönt att komma tillbaka till vardagen och rutinerna. Jag mår verkligen så bra av det. Även om det fortfarande är lite trögt att gå upp på morgonen i tid… Men det kommer man väl in i så småningom. Jag är så himla glad och tacksam över att jag är egen och oftast själv kan välja mitt schema. Det är ju faktiskt helt otroligt skönt! Efter den här sommaren när man får ett break (eftersom jag verkligen haft semester) så känner jag verkligen så mycket tacksamhet för min vardag. Jag har verkligen lyckats skapa en riktigt härlig vardag och nu gäller det bara att hålla i det så det inte blir för mycket. Även det pratar vi mycket om i veckans avsnitt av min och Vanjas podd som heter just ”Josefin och Vanja”. Det kommer nya avsnitt varje onsdag, hoppas ni lyssnar! Nu ska jag kika igång denna dag!! Hoppas ni får en härlig tisdag fin ni. Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej,
  Har du tips på var en kan göra hata yoga på södermalm? hittar inget ställe som jag trivs med..

  Sabina 2017-08-22 09:38:38
  Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   ag körde på Yoga Yama i går, det var bra. Och sen på Shakti gillar jag också att gå <3 Kram!

   josefindahlberg 2017-08-22 13:14:38
   Svara
 • Sån härligt peppig dag! Känner att jag behöver just sån energi idag för ska snart iväg och sätta in en spiral. Jag är livrädd så snälla tänk en peppande tanke om att allt kommer gå bra <3 Bamsestora kramar!

  Karin 2017-08-22 08:09:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!