Min inspomorgon på & other stories kontor!

Vilken morgon! Som jag skrev i morse var jag ju superpeppad på att hälsa på på & other stories kontor eftersom det är ett av mina favoritmärken och det var verkligen så inspirerande! Jag går inte så ofta på pressfrukostar eller events längre eftersom jag har så galet mycket att göra och har gjort det under flera men när det är någon riktigt favoritmärke eller någon kompis som håller i det är det ju så himla kul. Och det var det verkligen i morse. Att få komma in i denna kreativa värld! Här står jag i deras studio där de fotar alla plagg till webbshoppen och jag var ju tvungen att ta på mig den här fuskpälsen för bilden!!

Vi började med supersmarrig frukost från såklart favostället Pom & Flora, mums!

Det var inspirationsväggar överallt! Nu vill jag bara hem och fixa en hemma också!

Och såklart har de fattat grejen med att blommor är bra för kreativiteten, så det stod snygga blombuketter lite här och där!

Allt var så inspirerande!

Alltså hur smart med läppstiftsschack?!

Såklart spanade vi in höstens nyheter, så mycket fint!!

De här halsbanden måste jag haffa så fort de kommer i butik. Så fina!

Till min stora glädje var Salem också där. Kommer ni ihåg att hon vann vår webb-tv serie It Girls 2015 som jag var programledare för? Nu bloggar hon på Veckorevyn, går på massa roliga events, modeveckor och reser runt för fullt. Så glad och stolt över att det går så bra för henne. Heja dig Salem!!

Jag kanske måste ha den här björnen i vintern, sååå mjuk och gossig!

Tack för en underbar inspomorgon alla inblandade! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!