Hitta din pepp-kompis eller mentor!

Hej på er bästa ni! Herregud vad ni är kreativa, drivna och coola tjejer som drömmer om stora grejer. I love it! På senaste tiden har jag fått SÅ mycket mejl om att ni gärna vill träffa mig för att bolla ideér, få råd och tips och jag önskar att jag kunde träffa er allihopa men det går tyvärr inte ihop med mitt schema. Och därför har jag gjort en peppkompis-mentor-tråd i min Facebook-grupp Power Babes där man kan både skriva vad man är ute efter men också vad man kan bidra med!

Så om du också vill hitta en peppkompis eller en mentor att bolla dina ideér med gå med i Power babes gruppen och skriv i denna tråd!!

Gå med i Power Babes här!

Tråden hittar du här!

Heja er! Dream big! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så fin idé! Jag är lite nyfiken på om det finns någon här bland läsarna som är bosatt i Helsingfors kanske? Jag är svensk men flyttade hit för ett par år sedan (pga kärleken)… 🙂

    Jenn - forever abroad 2017-08-23 09:23:17 http://jennifersandstrom.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!