”Om att fylla Yogaskålen i stället för Prestationskålen”

Glad onsdag på er bästa ni, som ni vet betyder onsdagar ett nytt poddavsnitt av ”Josefin och Vanja” och veckans avsnitt är verkligen fullproppat med massa bra grejer. Vanja delar med sig om sina dagar som filmstjärna och om ett minne som hon kommer ha med sig resten av livet. Och jag pratar mycket om vad jag fått för insikter av att göra min yoga challege. Om att jag känner att jag är väldigt prestationsstyrd och att jag vill släppa det mer. Jag älskar att uppnå mina drömmar och klarar av mer än jag tror men nu när jag tagit en paus från allt jobb och prestation och yogat mer och varvat ner känner jag verkligen PÅ RIKTIGT hur bra jag mår av det. Så nu gäller det att få balans på dessa bitar alltså. Det blir verkligen mitt höstlöfte i år! Mer om det i veckans avsnitt! Hoppas ni vill lyssna <3 Ni hittar avsnittet i alla poddappar under ”Josefin och Vanja” eller klicka här! PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det är ingen osanning att det är extra enkelt att studsa upp när klockan ringer på onsdagsmorgnarna. TACK för att ni är så jäkla fantastiska med era kloka ord, härliga tankar och peppiga girl power. Nickar jakande med till åsikter och får ALLTID sådan positiv energi av er. Att det inte går att sätta dig i ett fack var verkligen huvudet på spiken för vad jag känner om mig själv. Är själv väldigt hälsosam, nyfiken på personutveckling & meditation. En sucker för mode och mat och träning och och och..Älskar att gå ut och dansa men ogillar att dricka alkohol. Älskar att vara produktiv, planera och jobba hårt & är inget fan av soffhäng och serier. Älskar tusen olika saker & är nog inte ”den typiska” av någon renodlad sak. När jag hörde er utläggning om dig och detta ämne kände jag bara att det var en sådan fullpott på hur jag känner. Du (ni båda såklart) som profil behövs verkligen :)) Fortsätt vara de ni är så att man alltid har en anledning att ha lite extra studs i steget ur sängen på onsdagarna. He 🙂 PUSS!

  ida 2017-08-24 16:19:37 http://devote.se/idaacarleborn
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Meeen åh va glad jag blir, TACK!!! <3 Så underbar kommentar att läsa. Och så glad att vi får vara med dig i lurarna!! KRAM på dig <3

   josefindahlberg 2017-08-24 16:23:32
   Svara
 • Låter väldigt, väldigt klokt att fylla på med yoga istället för prestationer måste jag säga. Svårt som attan men viktigt ?

  Clara, Bossbloggen 2017-08-23 22:33:29 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Fin teaser, och framförallt väldigt fina tankar! Ska lyssna på hela avsnittet under morgondagens morgonjogg! KRAM!

  Therese Elgquist 2017-08-23 15:49:11 https://www.thereseelgquist.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!