Hej från Malmö (Om varför jag är här och mitt snygga hotellrum!)

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej från Malmö, jag kom precis till mitt ursnygga hotell med magisk utsikt. Jag började dagen i Stockholm med en härlig yogamorgon som jag kommer blogga mer om inom kort 🙂 Och efter mitt event hoppade jag på flyget till Malmö och nu är jag här. Härligt! Jag har bara varit i Malmö en gång tidigare på jobb så är väldigt ny i den här staden så tänkte ta mig ut på en kvällspromis sen och se lite mer.

Jag ser iof väldigt mycket från rummet, hur snygg utsikt?

Jag är här i dag för att repa inför morgondagens event som jag ska hålla i. Det är ett grymt seminarium för influensers som Boostified har anordnat där alla gäster kommer lära sig allt om hur det är att jobba som influenser. Så himla bra! Jag kommer hålla i det och presentera alla olika gäster som är alltifrån Lisa Olsson till reklamombudsmannen. Känner att jag också kommer att lära mig en hel del. Så kul!

Så här ser det ut i mitt badrum nu när jag packat upp på hotellrummet. Jag har såklart med mina Urban Gloss produkter (hittas här!) som jag använder varje dag, min favoritparfym (hittas här!), smink och mina favoritsmycken. De stora örhängerna kommer från Monki (hittas här!).

Och såklart mitt eget halsband från min kollektion för CU Jewellery (hittas här!). Nu ska jag snart ner på en tidig middag med gänget och sen ska vi repa. Så roligt! Hoppas ni har en grym torsdag. Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh, jag hade så gärna viljat vara med på seminariet idag! Jag hade anmält mig men fick inte plats…? Hoppas det kommer fler möjligheter!?

  Sarah 2017-08-25 09:33:18 http://nouw.com/sarahmalm
  Svara
 • Vad heter hotellet?? Så himla fint 🙂

  Cajsa 2017-08-24 22:17:09
  Svara
 • Gleder meg! Tror #boostamig17 kommer til å bli helt fantastisk ✨

  Filip Johansen 2017-08-24 21:10:40 http://filipjohansen.com
  Svara
 • Jag vill så gärna veta hur dina tankar går när du samarbetar med ett företag som endast stjälper branchen? Skulle du själv jobbat för ett läppstift? Betalar du hyran med en ansiktskräm?
  Jag skulle gärna sett både dig och Lisa prata men att låta aspirerande influencers få betala för att jobba känns inte ok, speciellt inte eftersom jag tvivlar på att varken du eller Lisa skulle gått med på företagets deals? Eller har jag fel?

  Emilia 2017-08-24 18:30:56 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Jag tycker Boostified verkligen tar sitt ansvar mot branschen genom att göra den här typen av aktiveringen. De bjuder in reklamombudsmannen för att prata om regler inom sociala medier, Frilans Finans är en annan gäst på eventet som pratar om hur man fakturerar utan företag. Just för att de vill hjälp influencers in i branschen. Men de har också riktat sig mot mindre influencers som inte än kanske kan tjäna pengar på sina kanaler men ändå får en inblick i hur det fungerar. Men de har också massa nyheter de kommer presentera inom kort då deras idé verkligen tagit fart och inser vilken kraft det finns. Jag skulle i dag såklart inte ta betalt i form av en ansiktskräm men jag har också jobbat mig upp till där jag är under massa år. I början gjorde jag också liknande samarbeten. Jag ser Boostified som en grym start för att få koll, bli inspirerad och presenterad till samarbeten. Och den här typen av events med vettig info tycker jag verkligen det skulle behövas mer av!

   josefindahlberg 2017-08-24 23:46:49
   Svara
   • Svar på josefindahlbergs kommentar.

    Tack för ditt svar, blir superglad! I reklamen jag sett för företaget är de noga med att påpeka att man får produkter gratis, sanningen är ju dels att de själva ska betala arbetsgivaravgifter för varje person de skickar produkter till och dessutom ska instagrammarna skatta på produkterna. I mina ögon blir det lite som att betala för att jobba. Har man över 2000 följare (vilket är ett krav) har man jobbat sig långt förbi slavarbete, dessutom tänker jag att om företagen kan skicka 10 läppglans utan att betala för samma spridning, kommer de inte i längden hellre göra det än att få en faktura på 25k från en enskild influencer?
    Jag tvivlar inte på att seminariet kommer bli grymt inspirerande och jag vill verkligen inte att du tar detta som ett påhopp ellr liknande, jag är bara intresserad och nyfiken på hur du tänker, kanske är det jag som har tunnelglasögonen på.
    Kram!

    Emilia 2017-08-25 09:01:48 http://emiliawesterstrom.se
    Svara
 • Åh, hade sååå gärna varit på plats imorgon.. men jobbet kallar! Hoppas det kommer liknande chanser fler gånger ?

  Tina Hansen 2017-08-24 18:05:21 http://www.finest.se/tinahansen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!