Varför jag älskar söndagar!

Alltså jag har en sån himla härlig söndagsfeeling i dag! Jag älskar ju verkligen söndagar och det är lätt min favoritdag på veckan. Söndagar tycker jag lixom är en så himla skön pausdag. Man får verkligen vila från alla måsten. På lördagen känner jag mig ofta lite stressad över att jag måste hitta på något. Det är alltid något som händer och man är lixom hela tiden på väg någostans. Men söndagar är oftast en väldig lugn dag då jag sällan har planer. Och därför kan jag lixom göra precis vad jag känner för och den känslan är ju mäktig!

Mina favoritsaker att göra på en söndag, som jag också gjort i dag och säkert därför jag känner extra mycket kärlek till söndagar just i dag, är: sova ut, somna om, äta drömfrulle, chilla hemma, slökolla på tv, lyssna på musik, läsa eller kolla in någon som inspirerar mig som en bok eller blogg, gå på second hand runda, ta en kaffe på stan, träffa någon kompis jag gillar och bara strosa runt utan stress. Det finns lixom ingen annan dag jag har sån ro till att kunna njuta av att bara göra sånt man är sugen på i stunden. Det finns inga måsten på söndagar för mig. Såklart har jag haft det tidigare när jag jobbade helg i klädbutik eller var så stressad så jag hade min ”bloggdag” på söndagar men nu kan jag verkligen bara njuta och det är ju så himla magiskt!

Nu när jag bloggat klart ska jag städa undan lite här hemma, jag älskar att göra mitt hem redo för en ny vecka och sen blir det middag och mysa i soffan till en film. Så ljuvligt! Den här söndagen har verkligen varit den bästa på länge ? Så bra feeling i kroppen! Och jag hoppas ni också har en härlig dag och att ni gör sånt som ni mår bra av. Ha en supermysig kväll! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!