Happy Monday! (Veckans planer)

Happy Monday fina ni! Hoppas ni har haft en bra morgon och en bra start på veckan. Jag vaknade upp helt slut och det tog lång tid att komma ur sängen… Men till slut lyckades jag ta mig upp!

Jag drog på mig mina yogatights, en tjocktröja och stora brillor för att ta mig ut på en morgonpromenad!


Och så fort jag kom utanför dörren kände jag mig pigg och glad. Man behöver ju bara pallra sig upp den där korta, vidriga stunden när klockan ringer sen är det ju lugnt. Men det är som om att jag glömt bort det efter den här otroligt långa sommaren som det känns som. Men nu ska jag se till att ta mig tillbaka till mina tidiga mornar för jag vet ju att jag mår så bra av det. Och bra mår jag av att börja dagen med att röra på mig. Jag gick en 45 min promis och lyssnade först på ett gammal Josefin och Vanja avsnitt för att göra lite research inför dagens poddinsplening och sen lyssnade jag på Ebba och Emilia i Säker Stil. Riktigt härlig start på dagen!

När jag kom hem tog jag en dusch, tvättade håret och gjorde mig redo för dagen. Sen blev det frukost och sätta planen för veckan!

Det är fortfarande lite lugnare än vad det brukar vara och höststressen har ju inte riktigt satt igång än och det njuter jag så otroligt mycket av. Den här veckan känns alldels lagom och nu ska jag berätta hur den ser ut 🙂

Måndag: Blogga hemma (som jag gör just nu), spela in poddis på Drömmis med Vanja och fika med Ida Warg som kommer på kaffe kl 15. Så mysigt!

Tisdag: Frukost med Metro Mode (MYS!), färga och klippa håret hos min frisör Anna på Hall Sthlm, möten på Urban Gloss kontoret, yoga med Linda 18.30 – SÅ bra dag!

Onsdag: Modeveckan drar igång! Jag ska inte gå på så mycket visningar i år för jag känner att jag har lite andra priosaker just nu men ska hinna med dessa: Stylein, Busnel, Rodebjer

Torsdag: Valeri visning på förmiddagen och sen har jag INGET planerat på hela dagen förutom att jobba med mejlen och bloggen så klart. Men sån LYX! Och har skrivit upp yoga på schemat – mer om det i veckans poddis!

Fredag: Börjar dagen med kaffeevent med Hanna Stefansson – mysigt! Sen blir det lite vanligt jobb och sen ska jag antingen redan då till Wild Wood Sweden eller spana in en annan rolig grej som jag kan berätta mer om snart!

Lördag: Den här dagen har jag längtat efter SÅ LÄNGE! Jag ska nämligen på workshop med Gabby Bernstein som skrivit min favoritbook ”The Universe has your back!” SÅ TAGGAD!! Det är på Wild Wood Sweden  där det hela helgen händer massa härliga grejer men som hon har sin workshop på lördagen. Ska ni dit? Ses vi där? Köp biljetter om du inte redan gjort det! Ser så mycket fram emot det här!!!!!

Söndag: Som jag skrev om i går älskar jag ju söndagar och den här veckan tänker jag ha en precis lika skön söndag som jag hade i går och tänker åka ut till Dalarö om det är fint väder. Så mysigt!

Alltså vilken vecka va? Så mycket kul och framförallt inte så stressigt. Love it!

Efter min morgonpromis köpte jag med frukost hem och köpte den här från Renée Voltaire som man kan dricka som shot eller utspädd. Jag tog en shot och tog nog lite för mycket – den var helt galen stark. Men så skönt. Kändes som jag renade hela halsen. Så bra grej att börja dagen med! Tips tips!

Nu vet ni hur min vecka ser ut och framför allt vet jag det. Det är min nya grej att verkligen planera veckan, skiva in yogapassen och se till att det inte blir för mycket. Det ska vi prata mer om i veckans podd också, den kommer som vanligt ut på onsdag. Hoppas ni kommer lyssna ? Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Josefin! Tack för en superinspirerande blogg 🙂 Vad heter blommorna som är med på frukostbilderna? Så gulliga!! 😀

  Cornelia 2017-09-04 09:08:36
  Svara
 • Jag ska också på Gabby!! Hoppas vi ses 😀 Tack för all inspiration, glädje och girlpower! <3

  Victoria 2017-08-30 10:13:31
  Svara
 • Alltså åhhh din kalender är GOALS!! Blir så peppig att organisera mitt liv när jag ser den. Var hittar du alla fina klistermärken att smycka sidorna med?

  Elin 2017-08-28 23:07:03
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jaaa eller hur! Älskar den! Har köpt den och klistermärkena på Ban.do 🙂 Men snart har jag bättre tips till dig 😉 Kram!!

   josefindahlberg 2017-08-29 12:03:14
   Svara
 • Dina frukost bildr är ju helt underbara!!

  Enna 2017-08-28 18:55:50 http://Sayyeastofashion.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!