Min mysiga yogamorgon med Röhnisch!

I reklamsamarbete med Röhnisch

I torsdag startade jag dagen på absolut bästa sätt. Med en mysig yogamorgon på Story Hotel med mina vänner, fina yogakläder från Röhnisch och vegansk brunch. Så himla härligt och så himla roligt att få göra så här roliga samarbeten. Och det passade ju helt perfekt in i min ”10 Days Yoga Challenge”. Jag mår verkligen så otroligt bra av att yoga och jag ska verkligen försöka få in det i min vardag nu till hösten och jag hoppas att mina vänner/gäster också fick en liten push till att försöka få in det i sin vardag. Jag tror verkligen de flesta skulle må mycket bättre om man yoga en eller några gånger i veckan 🙂

Och så mår jag så bra av att hänga med härliga brudar som sprider massa bra energi. Så himla härligt! Sån himla Girls Power morgon med massa coola och härliga tjejer som alla gör sin egen grej. I love it!! Heja oss!

Såklart var min bästa partner in crime Vanja där ?  som satt och pratade med..

Sara ?

Härliga Alexia var också där ✨

Och hur snyggt när alla hade på sig likadana yogakläder? Så himla fint! Och detta set är ju helt magsikt. Kändes som att alla blev helt kära i det 🙂 Det kommer från Röhnisch nya ”Performance Yoga” kollektion som är anpassat för alla tänkbara yogapositioner och det är det som är så grymt med Röhnisch kläder, de är både superfina men också superfunktionella – kolla in hela kollektionen här!

Vi började morgonen med ett 45 minuters yogapass med yogaläraren Ayla och det var både jobbigt och superskönt! Den bästa kombon tycker jag. Man anstränga sig, svettas och sen vila. Den kombon lämnar en magisk känsla i kroppen tycker jag 🙂

Namaste! Min yogagullis Forni ?

Efter passet fick vi varsin supergod smoothie lyssnade på..

Röhnischs designchef Annica som berättade om höstens kollektion och jag måste säga att den är så himla fin. Jag kommer lätt gå runt i den både på yogapassen, på gymmet OCH till vardags. Så mycket fint och skönt!

Så härliga tjejer ? Amanda och Forni!

Alltså mystjejer ?

Så mysigt att ni kom Petra & Joanna ?

Två riktiga yogisar: härliga Linn & Forni ?

Så härligt att träffa superpeppiga Ida som är bla modell och ambassadör för Röhnisch och grymma Alexandra!

Sen var det dags för den veganska brunchen, mums!!

Det var flera olika rätt men det här var bland det godaste jag ätit på länge. Inuti var det avokado och kål och utsidan var rullad i jordnötter, alltså mums!

Och såklart blev det efterrätt! Friterad ananas med citronsorbet 🙂

Vilken morgon! Som sagt den absolut bästa starten på dagen 🙂 Tusen tack till alla som kom och tack till Röhnisch för ett härligt samarbete! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilka härliga kläder ni har på er! Måste verkligen kolla in märket! 🙂

  Emzi 2017-09-06 14:53:08 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Så fint att majoriteten var relativt osminkade/naturliga?! Inte så ofta man ser. Heja heja er! x

  mira 2017-08-29 07:59:28
  Svara
 • Vilket klockrent samarbete! Så fiffigt att klä alla i samma tjusiga träningskläder ju. Drömmiga bilder :O 🙂

  Jenn - forever abroad 2017-08-28 21:53:09 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Yoga – Det absolut bästa sättet att börja dagen med!! Och så härligt med sådan positiv, girl power energi – mer sånt!! 🙂
  xx

  Marianne 2017-08-28 17:57:13 http://mariannelle.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!