Dagens (rockiga) Outfit!

I dag drog jag på mig en lite mer rockigare outfit än vad jag haft på länge. Jag hade ju en mycket mer rockig stil förut och ibland blir jag sugen på att dra på skinnjackan och kängorna och i dag är en sån dag!

Jag har på min mina superstora solisar från Céline, skinnjacka från H&M (Ny!), tshirt från & other stories, jeans från Levis och kängor från Zara.

Och så svepte jag in det hela i min fuskpälskrage från Zara som jag hade typ varje dag i vintras. Den är så fin att ha till skinnjacka tycker jag och nu när hösten närmar sig lär jag börja ha den mycket igen 🙂

Älskar mina kängor som jag köpte på Zara för typ en månad sen, älskar att de är pimpade. En perfekt detalj för att liva upp en vanlig vardagslook! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!