Min fullspäckade tisdagsmorgon: Event, möte med Vanja och frisören!

Glad tisdag på er gullisar! I dag började jag dagen med att gå på morgonparty tillsammans med Metro Mode som bjöd in till en festfrulle för att kicka igång modeveckan!

Men jag och min bästa partner in crime Vanja hade mycket att gå igenom så vi pep iväg och hade frukostmöte på Österlånggatan 17  som låg bredvid. Så mysigt start på dagen och så glad över att jag får jobba med denna underbara och lättsamma människa ?

Efter frullen tog jag mig till min frisör Anna på Hall Sthlm och i denna stund sitter jag och väntar på att mina slingor ska göra sitt jobb innan det är dags för en tvätt. Så mysigt att vara hos frisören och så smidigt att man kan jobba samtidigt 🙂 Perfekt kombo! Efter det här ska jag vidare till Urban Gloss kontoret och ha möten ang vårt event nästa vecka. Mer om det snart 🙂 Så peppad! Hoppas ni får en grym tisdag! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!