Glasspaus i tennismatchen med Häagen-Dazs!

I samarbete med Häagen-Dazs 

Nu har jag jobbat med mina härliga vänner på Häagen-Dazs igen och det är som vanligt superkul! Jag vill tipsa er om att Häagen-Dazs har tagit fram en Limited Edition-glass tillsammans med Björn Borg som du får en unik chans att testa i helgen. Den kommer nämligen att delas ut i Ljusgården på NK i samband med Björn Borgs modeutställning 1-3 septemeber ✨ Det är smaken Strawberries & Cream som för första gången finns på pinne och Björn Borg teamet ligget bakom designen på förpackningen, som såklart är mycket tjusig och stilren. Glassen kommer alltså inte att säljas i butik utan finns bara att testa nu i helgen. SÅ PASSA PÅ! ✨

Mysig grej att göra i helgen ju, åka in till stan, spana på modeutställning och äta god glass. Vi kanske ses där 🙂 Love J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!