Välkomna på event med Urban Gloss!

I det här inlägget förekommer reklam för Urban Gloss

YAY! Äntligen kan jag bjuda in er till vår Urban Gloss värld! Jag hoppas så att ni vill komma och hänga med oss på vår beautydag på onsdag nästa vecka! Vi kommer bjussa på snacks, beauty talk, möjlighet att testa våra produkter i vår underbara värld. Och självklart kommer man kunna köpa sina favoriter på plats!

Ovan ser du all info om tider och plats, det är alltså drop in mellan 11-17. Man får komma när man vill, stanna hur länge man vill och man får gärna ta med alla sina kompisar ? Och jag lovar att det kommer att bli en grym dag fylld med beauty, girl power, pepp och snygga bilder 😉 HOPPAS VI SES!! Osa direkt till mig på [email protected] ? LOVE J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!