Workshop med Gabby Bernstein!

Okej, alltså VILKEN LÖRDAG! Ni vet ju att jag älskar Gabby och att jag varit supertaggad på att den här helgen ska komma och nu har det alltså hänt. Jag har varit på workshop med min guru och det var magsikt bra! Det jag älskar med henne är att det är ”riv” i henne. Hon är andlig, härlig, ärlig, yogi och allt sånt men hon har sånt jäkla riv som gör att jag kan känna igen mig så i henne. Många andra ”andliga lärare” blir lätt lite för mycket helgon för att jag ska kunna bli helt inspirerad på alla plan. Men den här tjejen är verkligen å så otroligt inspirerade för mig och jag tror att det har mycket med det att göra. Och en annan sak jag ÄLSKAR med henne är att hon pratar mycket om vilken kraft vi har i oss själva. ”You are powerful” sa hon flera gånger under workshopen och jag älskar hennes balans mellan att ”lämna över” saker åt universum och att göra det själv. För jag tror som ni vet på att allt har en mening mm men jag tror också på tankens kraft och att vi har mer kraft i oss än vi tror. Och hon står också för båda bitar och det gör mig SÅ inspirerad!

Här ser ni i alla fall oss ihop efter workshopen när det var dags för boksignering. Jag var SÅ glad att få min bok (som jag läst så att den på riktigt gått sönder) signerad av henne själv! Så häftigt!

Maxinne var också där och vi shoppade såklart loss på lunchen. Jag köpte två till ex av ”The Universe has your back”, jag gav till en kompis och så har en till kvar som är signerad och som jag se vem jag känner behöver den.. Jag köpte även tre andra böcker med henne ”Add more ing to your life” och ”Spirit Junkie” på både svenska och engelska och jag vill läsa allt på en gång! Perfekt att ha till hösten 🙂

Det var ett ganska litet event vilket gjorde att man verkligen kom henne nära (till min stora glädje!!). Hon hade kontakt med alla i publiken, jag lånade it min bok till henne vid ett tillfälle som hon läste högt ur på scen så det var verkligen ett samtal, inte bara att alla satt och lyssnade på henne och det gjorde det hela så otroligt härligt. Och att jag i alla fall blev väldigt påverkad. Jag ska snart skriva ett inlägg om vad jag fick med mig därifrån. Hon pratade mycket utifrån sina böcker men vi hade också meditationer ihop, sjöng mantrameditationer som var helt magiska och skakade ut oss det vi ville släppa taget om. Alltså sånt som jag älskar! Och nu i efterhand känner jag bara att jag vill gå på mer! Måste åka på yogaresa eller någon cool kurs någonstans. Jag älskar det här! Och jag känner att det gör mig lycklig på riktigt! Så himla härligt! Så om ni inte har koll på Gabby – kolla upp henne på en gång! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vad coolt! 😀

  Emzi 2017-09-05 09:00:29 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Såå glad för dina inlägg om yoga & meditation m.m. Känner igen mig så i det du skriver. Tack för bra inspiration man vill bara ha mer om din resa med yoga 🙂

  Lina 2017-09-04 18:10:38
  Svara
 • Åh!Spännande o höra om eventet! 🙂 Jag är en 31-årig småbarnsmamma bosatt i Sthlm som också tillhör Gabbys fanclub! För ett par år sedan när jag la vantarna på SpiritJunkie gick jag som på moln efter att ha läst den. Total igenkänning med mkt.Den blev ganska medtagen av alla hundöron och understrukna meningar, haha!Men mådde sååå bra och fick så många insikter! Som en hälsosam snuttefilt. Började läsa om den igår efter ditt inlägg för o få tillbaka flowet!Vill bara säga att du har underbar läsning framför dig.

  Och du har promotat hennes senaste så mkt att jag känner jag ska verkligen läsa den!:) skriv gärna om hennes Cards om de är inspirerande och värda att köpa!

  Du har väl förresten inte missat hennes app Spirit junkie med dagliga inspirerande Affirmationer?

  Du är ju lite som en svensk gabby så att göra en sån app med svensk pepp vore kanske något?;) *jajajajahejaheja*

  Tack för en grym blogg och härlig podd varje vecka! Fortsätt vara precis sådär härlig som du är!

  ?

  Sanna 2017-09-04 11:50:26
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Men ÅH!!!! <3 Va underbart. TACK! <3 Jag har hennes app också :)))))) Och jaaa kanske skulle göra en egen :DDDDD

   Hennes kort är så fina och inspirerade. Verkligen fin grej att ha med sig i vardagen 🙂 <3 KRAM!

   josefindahlberg 2017-09-05 21:10:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!