Egentligen älskar jag ju att bo på landet! (Dags att köpa hus?)

Som jag skrev på bloggen i går åkte jag ut till landet efter jag var på Gabbys workshop. Jag hade ett sug i hela kroppen om att lämna stan och ville inget annat än att åka ut till mammas tysta stuga och bara elda en brasa. Och det var precis vad jag gjorde. Och det var helt magiskt. Precis vad jag behövde. Efter en vecka fylld av events och roliga grejer som modeveckan och festen i fredags behöver jag verkligen balansera upp det med att göra något åt motsatta hållet. Jag orkar och vill inte vara uppe på högvarv varje dag. Jag vill landa i mellan, samla ihop mig och hitta tillbaka till mig själv. Och det var precis vad jag fick göra i den lilla stugan på Gålö. Så otroligt mysigt!


Jag sov tills jag vaknade, vid typ tio. Låg kvar på madrassen framför brasan till tolv medan jag kollade på Titanic och åt upp popcornen från kvällen innan. Tände en till brasa och värme mina fötter. En perfekt start på min söndag måste jag säga. Så otroligt enkelt men ändå gav det mig så himla mycket.

Jag drog också några kort ur ”The Universe Has Your Back”-boxen som jag köpte på Gabbys Workshop och jag är helt kär i dem. Så otroligt fina och magiska. Jag ska dra ett kort varje dag och ha med mig de orden under dagen ?

Jag älskar ju att bo i stan, shoppa loss, gå ut och dansa, resa, träffa nya människor men jag älskar också att vara på landet och inte göra något alls. Och den sidan matar jag inte lika mycket som min andra sida men det ska jag försöka bli bättre på. Det hör ju lixom lite ihop med hela min #höstlöfte17-pryl att göra. Så fler helger på landet helt klart om jag inte får för mig att köpa ett eget hus? Jag var faktiskt och kollade på ett hus på Dalarö i helgen som är till salu. Det är magiskt och jag kunde känna med hela kroppen hur mysigt det skulle vara att få bo där. Men jag känner att det först får bli en lite större lägenhet i stan men sen när det är dags för family då jäklar ska jag har en underbart hus för mig och min familj ?

Efter den här helgen känner jag mig både påfylld, taggad och lugn. Det var verkligen en riktigt fin helg på så många plan ? Fler sånna ska det bli i höst känner jag! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Det låter som en helt underbar dag Jossan! Ser fram emot att se ditt hus när du väl köper det, kommer ju vara det finaste på hela Dalarö!

  Rakele 2017-09-05 19:59:59 http://nouw.com/rakeles
  Svara
 • vart kommer den stora gröna ringen ifrån? Så himla fin!

  Lina 2017-09-05 11:15:58
  Svara
 • Bor du och din kille ihop? Jag o min sambo bodde väldigt litet ett tag, sen större lägenhet och nu bor vi i stor nybyggd villa 🙂 Har aldrig gjort egen ”bostadskarriär” men hade jag varit själv hade jag aldrig lämnat min fina lilla lya❤️ Men man kan behöva lite space för att få plats med två egon, haha.

  Jenny 2017-09-05 09:35:52
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Åh va mysigt <3 Nej, jag bor själv så känner att jag får vänta lite på att köpa huset men sen så :))) Längtar!

   josefindahlberg 2017-09-05 21:08:45
   Svara
 • Åh, kan verkligen sakna Dalarö och Stockholms skärgård just för att det är så vackert och vilsamt och ändå så nära civilisationen! Här nere i Skåne kallar de liksom en träddunge för skog ?? Så drömmer med om en stuga på landet, i en riktig skog helst utan grannar som en härlig kontrast till stadslivet och tycker att det låter superklokt att du ska mata den sidan hos dig själv mer i höst. Vi ska ju hålla hela livet! Inte bara fram till nyår ?

  Clara, Bossbloggen 2017-09-05 07:57:07 http://www.bossbloggen.se
  Svara
 • Det är verkligen skönt att komma till landet ibland och bara vara. Det har jag också förstått såhär på äldre dagar. 😀

  Emzi 2017-09-04 19:40:24 http://emmelemzi.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!