Gör mig redo för veckan med Magic Mask!

I detta inlägg förekommer reklam för Urban Gloss

God morgon och happy Monday på er fina ni! Jag älskar att ha mina måndagsrutiner för att göra mig redo för en ny vecka. Till dem hör en dusch, tvätta håret, fixa till naglarna, styra upp min kalender för veckan och ta hand om min hy. I dag började jag dagen med att lägga vår ”Magic Mask” från Urban Gloss. Och såklart gjorde jag det fotovänligt som vanligt 😉

Jag älskar verkligen vår mask! Den innehåller bla Sheasmör vilket är perfekt för stressad hy och skyddar extra nu i höst när kylan börjar komma. Mysig grej att göra sig själv för att komma i gång inför veckan eller för att återhämta sig efter veckan som gått ? Ni hittar Magic Mask här! Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!