Mina planer för veckan (busy week!)

HAPPY MONDAY! Alltså vilken vecka jag har framför mig, är så otroligt peppad och nu ska vi få veta varför 🙂

Måndag – Jobbar hemma som vanligt nu på förmiddagen och sen vidare till drömmis för att spela in veckans podd med Vanja och ha lite möten ang våra bloggar och podden.

Tisdag – Fixardag på Urban Gloss kontoret med mina grymma brudar!!! För på onsdag….

OnsdagTHE URBAN GLOSS EVENT DAY!!!!!! Vi kickar igång dagen med en frukost för våra bloggkompisar och skönhetskompisar och kl 11 öppnat vi upp dörrarna för alla som vill komma och hänga i vår ubersnygga, New Yorkiga fotostudio för en underbar beautydag! OCH JAG HOPPAS NI VILL KOMMA!! Man får komma när man vill mellan 11-17 och ta med sig vem man vill – Mer info hittar ni här!

Torsdag – Frukost med mina nya kontorskompisar på bloggkontoret vid Stureplan som jag nyss bestämt mig för att ha en plats på. Det är ett GRYMT gäng av mina bloggkompisar som styrt upp detta och jag kände att jag inte kan missa det här! Och så saknar jag att jobba i stan för det är ju där allt händer, alla event, möten och pr-byråer. Så taggad! Så från och med nu kommer jag köra måndagar på drömmis, tisdagar på Urban Gloss/Happitude, onsdag kommer jag ha mötesdag och sitta på bloggkontoret och tor och fre kör jag lite varifrån jag vill. SÅ OTROLIGT PEPPAD! Vilken höst! Vill bo in mig på min plats direkt!

Fredag INGA INBOKADE GREJER!! Helt sjukt! Så jag ska nog fixa på nya kontoret, ha en dag med min dator, mejl och er på bloggen. Så himla mysigt!

Lördag – Mysdag! Jag ska fixa lite hemma, rensa i garderoben inför söndagen och hänga med någon kompis. Bara göra sånt jag är sugen på 🙂

Söndag – BLOPPIS!!! Jag ska vara med på Influencers HQ bloppis på Bondegatan 27  mellan 13-17. HOPPAS ni kommer dit och fyndar!!

Jag hoppas ni också får en grym vecka och att vi ses på onsdag!! Lets do this! PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Vill verkligen gå på bloppisen men kan inte 🙁 kommer du och Vanja fortfarande ha en bloppis tillsammmans någon gång?<33

  Sofia 2017-09-06 07:33:48
  Svara
 • Din kalender verkar härlig. Var har du köpt den?

  jannice lindell 2017-09-05 22:34:20 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com
  Svara
 • Åh vilken underbar vecka!! Självklart kommer jag på bloppisen <3

  Rakele 2017-09-05 20:01:14 http://nouw.com/rakeles
  Svara
 • Vilken vecka!:D ses på onsdag!
  Kramis !!

  Frida 2017-09-04 16:24:23
  Svara
 • Hej Josefin! Minns du hur mycket tull du fick betala när du beställde din kalender? Är jättesugen men så nervös att åka på höga tullkostnader. Puss, du peppar mig så otroligt mycket i både blogg och podd! Keep it up<3

  Klara 2017-09-04 16:17:37
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Tips är att googla på bando å hitta nån återförsäljare som säljer den kalender du är sugen på! Jag hittade en del från UK som säljer, då är det ju ingen tullavgift ??? Jag köpte tex från den här https://roosbeach.co.uk/ ?

   Daniella 2017-09-18 22:33:50
   Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Ja, den är ju så fin!! Jag tror jag betalade ca 400 kr i tullen. Men gå ihop med någon kompis som också är sugen på att klicka hem något så kan ni dela 🙂 Kram!

   josefindahlberg 2017-09-04 17:14:32
   Svara
 • Låter som en helt fantastisk vecka! 😀

  Emzi 2017-09-04 13:56:43 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Hvor er din kalender fra?? Så flot ??

  Trine 2017-09-04 12:34:27
  Svara
 • Älskar hur din kalender ser ut, den känns så peppig!

  Josefine 2017-09-04 12:17:14 http://www.bluedent.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!