YAY – Äntligen är den stora dagen igång!

Reklam för Urban Gloss

Alltså peppen jag känner i dag!! Äntligen har vi vårt lanseringsevent för Urban Gloss i vår UNDERBARA studio! Hur snyggt? Jag är SÅ nöjd!! Kom förbi! Ni hittar oss på Adamsky Studios (Åsögatan 115) och vi är här fram till 17 🙂 Hoppas vi ses! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Själv hann jag inte dit idag. men jag hoppas VERKLIGEN ni hade skoj!!! Och jag hoppas på fler event någon gång 🙂 KRAAAAM

  jannice lindell 2017-09-06 22:49:59 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.se
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag lyckas inte följa dig längre på bloglovin 🙁 Vet du om det e nåt som strular? Har försökt avfölja och sen pånyttfölja. Men du dyker inte upp i min feed. Såå tråkigt då jag gillar dina färgstarka inlägg om dagarna 🙂
  /Fia

  Fia 2017-09-06 21:30:14
  Svara
 • Hoppas det blir ett super event!

  emzi 2017-09-06 14:38:43 http://emmelemzi.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!