Säg hej till mitt nya (och tredje) kontor!

Hurra, i dag flyttade jag in i mitt nya kontor med det här gänget (+ Forni & Bianca!)! Så jäkla roligt! Som jag skrev i måndags kommer jag såklart ha kvar drömmis med Vanja. Det är ju vårt poddhem! Men jag har verkligen saknat att sitta i stan och jobba. När jag jobbade på Modette satt jag ju mitt i City och sen vid Karlaplan där jag fortfarande sitter och jobbar med Urban Gloss och Happitude. Så nu har jag alltså tre kontor… Ja vet det låter lite galet men eftersom jag gör så många olika grejer så tror jag att det är bra att dela upp det för att strukturera upp mitt jobb.


Så här ser min plan för hösten ut:

Måndagar – Drömmis! Jag och Vanja spelar alltid in podden på måndagar och så går vi igenom gemensamma jobb och saker ang våra kommande projekt.

Tisdagar – Urban Gloss/Happitude på Karlaplan. Jag har ju kontakt med mitt team där varje dag på mejl och sms men jag jobbar en dag i veckan med dem för att kunna gå igenom allt för tex kommande events, kampanjer, uppföljningar, försäljningskoll, förbättringar mm. Även där håller vi på att inreda ett nytt kontor, så himla kul! Bilder kommer!

Onsdag – Mötesdag på nya kontoret! Jag ska försöka boka in jobbmöten på onsdagar och hålla till på nya kontoret på No18 som ligger precis vid Stureplan.

Torsdag & Fredag – Då tänker jag köra en del hemifrån så jag kan fota till bloggen och sen kan jag känna in om jag vill sitta kvar på Söder på Drömmis och jobba eller om jag vill ta mig till nya kontoret i stan. Så himla skönt! De flesta events, pr-byråer och möten är ju inne i stan så det känns smidigt att ha kontor mitt i smeten 🙂 Så himla taggad på min höst! Och taggad på att strukturera upp mitt jobb ännu mer!

(Bild från Linns blogg)

I dag började vi dagen med en härlig frukost tillsammans för att gå igenom info om nya kontoret. Så bra start på dagen!

Alltså SÅ MYSIGT att Maggie och världens gulligaste unge också har plats på kontoret. Så glad för det!

Ingen dålig utsikt från vårt rum 🙂 Love it!

Vi har inte kommit i ordning än men känner mig tryggt att det kommer bli snyggt! Carro och Petra har ju stenkoll och de verkar ta på sig inredningsansvaret!

Jag sitter brevid Forni och mitt emot oss sitter Linn och Daniel som jag jobbar med på Metro Mode. Bra bord!!

Vi sitter alltså på No18 som är ett ubersnyggt kontorshotell där man kan hyra ett rum. Det är flera olika våningar, massa snygga rum där man får ha möten (så bra!!) och en grym resturang på ett av planen. Så nu har jag precis ätit en supergod och fräsch buffé och sitter och jobbar i lugn och ro. Så mysigt!! Så himla peppad nu! Älskar att omge mig av drivna, peppiga och positiva brudar! Heja er alla! Nu ska jag jobba vidare.

Btw, ses vi på Gina tricots event ikväll? Jag är på plats i Götgatans butik mellan 18-20. Kom förbi! De har 25% på allt så perfekt att passa på att shoppa lite nytt till höstgarderoben. Det ska jag göra!! 🙂 Puss J!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!