Häng med mig på Beauty Friday!

Reklam för Urban Gloss

HAPPY FRIDAY! Hur mår ni? Strålande hoppas jag! Jag mår toppen och känner mig riktigt fräsch och härlig. Jag har nämligen haft värsta beautymorgonen här hemma. Jag har nämligen tagit över Urban Gloss Instagramstories i dag där jag visar er hela min morgonrutin med våra produkter. Och jag kommer filma där hela dagen. Ni ska få vara med när jag väljer dagens outfit, går på jobblunch med Vanja, åker till nya kontoret och när jag gör min fredagsshopping på stan. SÅ HAKA PÅ! Följ @Urban.Gloss här för att se mina videos 🙂

Och när vi ändå är inne på beautytemat, kan inte ni kommentera med hur era rutiner ser ut? Vad ni saknar i ert badrumsskåp mm? Vore kul att höra vad ni har för relation till beautyprodukter 🙂

Jag tycker ju skönhetsprodukter och att ta hand om min hy är superkul. Därför har det ju varit en dröm att få vara med och ta fram EGNA produkter!! Vi har skapat ett beauty brand som ska göra er vardag enklare och härligare. Det är en serie som innehåller det man behöver för att ta hand om sin hy varje dag 🙂 Kolla in alla produkter på UrbanGloss.com

Just nu håller jag på att fota ”I mitt badrumsskåp” där jag visar upp ALLA mina favoritprodukter från flera olika märken och som jag ska publicera på bloggen inom kort. Så håll utkik! Och glöm inte att följa med mig på Urban Gloss Instagram Stories i dag. Vi ses där! Puss J

Psst! På tisdag har vi på Urban Gloss ett till event nämligen vårt koncept ”Coffee & Beauty” på Pom & Flora på Bondegatan och jag hoppas ni vill komma och hänga med mig och mitt team 🙂 Vore så mysigt! Läs mer här, osa gärna och dela med dina vänner. Alla är välkomna! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Såg dig på storyn på instagram. Man blir så glad av dig! Du är en glädjespridare! Kram

    jannice 2017-09-08 19:09:22 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com
    Svara
  • Jag är ganska lat av mig så det enda jag gör är att rengöra och återfukta. Ibland gör jag egen skrubb och ansiktsmask eftersom många beutyprodukter innehåller plast som inte är bra för miljön. Skulle verkligen vilja ha förutom ork att göra mer, en rengöring eller någonting liknande för att få bort finnar. Allra helst på lång och kort sikt!

    Katja 2017-09-08 14:56:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!