Mina senaste outfits! (& länkar till kläderna)

I går såg jag ut såhär, jag hade på mig min nya blus från Zara (finns här!), Levisjeans och min gulliga rosett i håret (hittas här!) 🙂 Älskar den här blusen, så fina detaljer och så skön. Älskar vida blusar, så mysiga!

I torsdags när jag var med på Ginas 20 års fest i butiken på Götgatan såg jag ut såhär. I mitt nya diadem från Gina som jag inte hittade på hemsidan men den kommer nog snart, så fint! Min MAGISKA polo (finns här!) och den superfina kjolen som också är från Gina men som börjar ta slut då den kom in i somras men jag ÄLSKAR mönstret 🙂

Tidigare i veckan matchade jag dem med mina nya sköna vinröda byxor (hittas här!) som jag har i flera färger – de perfekta brallorna i höst. Så sköna och fina! Bästa kombon 🙂 Jag tycker det är så mysigt att hösten är här och är så taggad på mysiga höstplagg! Vad gillar ni bäst med höstmodet? Vad är ni på jakt efter? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh du är verkligen min stilförebild nummer ETT! Kan inte du snälla göra ett inlägg där du tipsar om lite kläder som man kan ha för att ”piffa till” sina vanliga outfits? Jag tycker att det där är så himla svårt! Lager på lager t.ex, vilka plagg ska man investera i? Jag har en enorm garderob men det känns inte som att plaggen är så lätta att kombinera utan det blir oftast att jag tar på mig en blus och ett par svarta jeans, ganska tråkigt alltså, även fast jag gärna skulle vilja ha en mer kreativ stil. Men det är svårt att veta hur man ska börja kombinera… Sååå kan inte du, min stilguru, ge lite stiltips i ett inlägg? Inlägg som detta är inspirerande men jag vill ha meeer och gärna konkreta tips på hur man kan kombinera alltifrån rockiga t-shirts till koftor, västar och kjolar för att det ska bli snyggt 😀

    Rebecka 2017-09-11 13:49:00
    Svara
  • Supersnyggt! Tycker att du klär dig så kreativt, det gillar verkligen jag.

    Sascha 2017-09-10 12:39:26 http://www.vildamagazine.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!