Kom på bloppis i dag Söndag!

Hej gullisar, vill tipsa er om att jag, Vanja och ett gäng till kommer ha bloppis på Bondegatan 27 i dag mellan 13-17. Kom och fynda! Jag har rensat garderoben och fyllt massa stora kassar med härliga blusar, jackor, skor, väskor och tröjor. Skynda, frynda! Hoppas vi ses 🙂 Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Jossan! Ville bara säga supertack för idag! Är så nöjd med alla köp som jag körde hos er! Jag kom fram både till dig och Vanja och berättade hur mycket jag älskar er podd och hur cool du är som förebild! Hoppas verkligen du tog åt dig <3

  Kläderna kommer upp på min blogg sen!

  Mathilda 2017-09-10 21:29:14 http://www.mathilba.se
  Svara
 • tack så sjukt mycket för en grym dag! Älskar min nya klänning och mockajacka❤❤❤

  Ida Hedlund 2017-09-10 19:58:12 http://hedlundss.blogg.se
  Svara
 • Hej, jag undrar om du tar emot praktikanter, jag ska ha tio veckors prao nångång innan sommaren nästa år, är det möjligt att få praoa en eller två veckor med dig?

  Yasmin 2017-09-10 11:53:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!