Ny blus och nya planer för bloggen!

Glad söndag på er! Hoppas ni har haft och har en härlig dag! Jag har haft fullt upp på vår bloppis, så kul att träffa er som kom 🙂 Nu är jag hemma igen och ska ta det lugnt. Äta någon mysig middag och kolla på film. Så himla skönt!

Jag hade ju på mig den här blusen fast med prickar häromdagen och i går köpte jag den i det här mönstret. Så himla fin och SÅ skön. En perfekt höstblus – Som ni hittar här! (Annonslänk).

Jag ska även göra en plan för bloggen i veckan, har så många härliga inlägg på g. Bla ”I mitt badrumsskåp”, ett nytt koncept som heter ”Monday Mantra” mm så håll utkik! Och ha en ljuvlig söndagskväll. Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!