Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens outfit – hösten är här!

Nu känner man verkligen att hösten är här och det är dags att plocka fram alla stickade tröjor. Så mysigt! I helgen shoppade jag loss lite här på söder och hittade den här mysiga tröjan. Så himla skön och jag tror att jag kommer bo i den en hel del under hösten 🙂

Superfin och sååå mjuk – hittas här! (annonslänk)

Till tröjan hade jag ett par Levisjeans, min leoscarf jag köpte på Zara för ett par år sen och mina nya boots från Flattered som är HELT MAGISKA! Typ de skönaste skorna jag haft!

Så länge det inte är regn och blöt så ÄLSKAR jag hösten. Min favoritårstid. Det ligger lixom något magiskt i luften. Den första krispiga luften gör mig taggad på en nystart efter sommaren, både på jobbfronten och garderobsfronten. Nu vill jag bara frossa i mysiga tröjor och snygga jackor! Vad är ni på jakt efter till er höststil? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag har rensat och rensat och rensat i min garderob och nu vill jag fylla på lite! men vet inte med VAD, haha. Eller jo, vill ha en massa fina blusar men tycker många är så ”business” och vill hellre ha lite bohem/rockiga……. skulle också behöva fler skor. och typ nått att ha över mina kortärmad tshirts/toppar som funkar på jobbet, men inte en megastickad tröja för blir liksom SÅ varmt :))) *ilandsproblem*

  Josefin 2017-09-12 08:28:40
  Svara
 • Underbart!! Var är väskan ifrån? ❤️❤️❤️

  Vilma 2017-09-11 22:15:19
  Svara
 • Vilken helgrym väska! Älskar! 🙂

  Johanna 2017-09-11 21:44:55 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Jättefin outfite!! Snyggt med stickat!=) Kram

  jannice 2017-09-11 21:13:28 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com
  Svara
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta