Nytt koncept på bloggen: Monday Mantra

Happy Monday på er och välkomna till ett nytt kapitel i bloggen ”Monday Mantra”. Ni frågar ofta mig om konkreta tips på hur man kan må bättre, förändra sitt liv och tänka positivt och därför har jag nu skapat denna nya kategori. Monday Mantra som ni säkert kan förstå kommer att komma varje måndag här på bloggen. Det är ett verktyg att ha med sig under veckan för att må bättre och ta makten över sina tankar och sitt liv. Jag tänkte en del på vad mitt första mantra skulle vara och ganska snabbt kom jag på ”I am powerful” för för mig känns det som den bästa starten, att förstå att vi KAN påverka våra liv, kan tänka annorlunda och förändra vårt mående och våra liv.

Förra helgen var jag ju på Gabbys workshop och där hörde jag ett citat som hon citerade som verkligen greppade tag i mig och ramade in min tro på ett väldigt bra sätt. Det lät såhär:

”You are powerful and you need to know that. You have the power to heal you life. Stop try to change your problems, change your thinking and your problems will be solved”. 

Vi har mer kraft i oss än vi tror. Mer påverkan på våra liv än vad vi kanske ser och med veckans mantra vill jag att vi börjar upptäcka det. Och därför vill jag under veckans gång ha med mig ”I am powerful” i tankarna. Antingen så skriver man ner det och försöker påminna sig om det då och då under veckan för att bli påmind i olika situationer att vi har kraften inom oss att förändra och på påverka vår vecka och vårt liv. Eller så kan man rabbla mantrat högt för mig själv några gånger varje morgon. Jag ska testa mig fram och se vad som funkar bäst för mig. Och försök ha med det när något känns svårt, när du tänker något dumt om dig själv – I am powerful!

Jag gjorde en bild också som jag har som bakgrund på min telefon den här veckan. Skärmdumpa den och ha som bakgrund ni också så ni får en påminnelse varje gång ni tittar på telefonen, vilket lär vara rätt många gånger per dag 🙂

Är ni med mig? Vad tycker ni? Vill ni haka på mitt Monday Mantra? Love J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Så fint med monday mantra! Det är så otroligt viktigt att inse att man har en kraft inom sig. Att man påverkar sitt liv även om det inte känns så. Jag har ofta svårt att inse att jag faktiskt påverkar mitt liv, med de beslut jag tar och de val jag tvingas att göra. Det är lätt att känna sig svag när omständigheterna är jobbiga. Och det är ju helt okej att vara svag också. Men då kanske man kan hitta en känsla av att vara stark ändå, mitt i allt <3

  Beata 2017-09-13 23:06:11 http://www.imagineabird.se/
  Svara
 • Helt super, toppen och fantastiskt!! Jag själv är väldigt hippie och älskar yoga, så jag älskar när du skriver såna här inlägg. Vill bara ha mer mer mer! <3

  Victoria 2017-09-12 20:54:18
  Svara
 • Underbart Jossan!! Jag är med ???

  Miccan 2017-09-12 19:23:48
  Svara
 • Jag älskar det ???

  Lina 2017-09-12 17:17:56
  Svara
 • JAAAA ❤️?

  Margaux Dietz 2017-09-12 11:08:20
  Svara
 • Superbra och inspirerade idé! Du är grym!✨ Kram

  Merelle 2017-09-12 08:39:17 http://www.merelleyakoub.itgirls.se
  Svara
 • Ååååh ja Monday Mantra!!! Helt klart ett önskvärt inslag 🙂

  Jag har ju sagt det innan men jag har också varit inne på samma spår de senaste 3 åren kanske, det med att kraften ligger i en själv. Man kan inte råda över allt som händer men man kan jobba på sin attityd och sitt sätt att tänka. Jag är ju en riktig quotes junkie och min dator är full av olika citat som bläddras mellan när skärmsläckaren går på och på en lapp på väggen står det ”There are two ways to be happy: Change the situation or change your mindset towards it!”

  Angelica Zetterström - Ekomorsan 2017-09-12 08:31:32 http://www.ekomorsan.com
  Svara
 • Alltid inspirerende, J!! Hvor finner du alle de fine klistremerkene du har i kalenderen din? Kram!

  KB 2017-09-11 13:19:32
  Svara
 • Jag är definitivt på! Så fantastiskt inlägg!
  Jag är mitt i min förändring av mitt liv och behöver det här mer än någonsin, så lägligt!

  Frida 2017-09-11 12:44:08
  Svara
 • Fantastiskt koncept – heja dig!!

  Sara 2017-09-11 12:01:01
  Svara
 • Så klokt och fint <3

  Jenn - forever abroad 2017-09-11 12:00:16 https://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Vad härligt! ??

  Merce 2017-09-11 11:55:44 http://meerc.se
  Svara
 • Im in! Love it! Skrivit ner det i min almanacka och ändrat bakgrunden. När är tanken att din bok ska släppas? Och har du planer på att föreläsa mer? Kom till Göteborg ?✨??

  Lisa 2017-09-11 11:26:31
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Åh underbart!! Den kommer om ca ett år <3 Ja, det står absolut på min lista att göra framöver 🙂

   josefindahlberg 2017-09-11 18:53:08
   Svara
 • Så himla bra inlägg!! ?Ändrade bakgrunden på direkten??✨

  Cornelia 2017-09-11 09:48:37 http://corneliamyrberg.com
  Svara
 • Älskar grejen med monday mantra!

  Jossan 2017-09-11 09:47:21 https://vepax.se/
  Svara
 • Vilken strålande idé! Jag är på ??❤️

  Hanna 2017-09-11 08:03:55 https://yogabyhanna.wordpress.com
  Svara
 • Jag tycker att det är super bra! Jag är med på det här 🙂 <3

  Felica 2017-09-11 07:45:46 http://www.devote.se/feliciabloggen
  Svara
 • Så spännande!! Jag tror verkligen att börja sin dag med ett mantra, något man kan komma tillbaka till när som helst under dagen kan vara väldigt mäktigt!! Jag är definitivt med dig i detta!! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Marianne 2017-09-11 07:16:06 http://mariannelle.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!